View Single Post
Vechi 02.02.2009, 15:41:32
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=teal]Citeste cu atentie ceea ce scriu eu: [/COLOR]
[COLOR=teal]- ai putea sa argumentezi de ce postarile mele sunt lipsite de respect si nu au nimic cu ortodoxia?[/COLOR]
[COLOR=teal]- cum ar trebui sa fie postarile care sa aiba ceva comun cu ortodoxia? Umile? Servile? N-am ințeles? [/COLOR]

[COLOR=teal]Am dreptul de expresie ca tine si ca toti din preajma. De ce urmaresti tu sa-mi bagi pumnul in gura? Cu ce drept? Cine esti si ce vrei? Inca nu te-ai dezbarat de practicile comuniste? [/COLOR]

[COLOR=teal]Daca ti-ar sta in putere, ce mi-ai face pentru adevarurile pe care le spun? M-ai arde pe rug? Au trecut timpurile!... [/COLOR]

[COLOR=teal]Eu nu dau lectii nimănui dar, daca te deranjează adevărurile pe care le spun, nu citi ce scriu. Pentru că numai adevărul deranjează. [/COLOR]

[COLOR=teal]Sunt un om liber și-mi iubesc libertatea si militez pentru libertatea spiritului. Stii ce inseamna asta? Se pare ca nu? Informeaza-te ca sa nu te mai trezesti vorbind aiurea. [/COLOR]

[COLOR=teal]Cine mă tolerează pe mine si de ce ar face-o? De ce ti-e teama de mine de chiar la a doua postare, ma ataci? Cu ce ganduri ai venit aici si intuiesti ca eu ti-as fi o piedica? [/COLOR]

[COLOR=teal]Sunt cu ochii pe tine! [/COLOR]
...mi-ai luat-o inainte... gand la gand... Nu acela de a-l urmari, ci cele dinainte... Fii TARE!!!