Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios
...pe mine ma ingrijoreaza asta...
|
[COLOR=green]Am explicat pe aici, chiar azi, ca asa ceva nu cred ca ne vizeaza pe noi, oamenii simpli. [/COLOR]
[COLOR=green]Gandeste-te ca avem atatia infractori in tara si in lume. Unul ti-ar putea lua identitatea ta si te-ai putea trezi arestat pentru o culpa pe care nu ai comis-o. Te-ar putea ajuta doar acele elemente strict personale: amprente, semne particulare sau ce-ar mai putea cuprinde buletinul, pasaportul sau carnetul de conducere. Nu văd aici nimic rău. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Apoi, in ceea ce priveste implantul de cip-uri - eu nu cred ca se va face vreodata asa ceva la modul la care se vorbeste pe aici. [/COLOR]
[COLOR=green]Sunt oameni cu misiuni speciale - cu cine stie ce scop in diferite zone ale lumii. Despre acestia da! Cred ca ar putea fi "cip-uiți" dar restul oamenilor - ce interes ar fi?[/COLOR]
[COLOR=#008000]Stii de ce mi-e mie frica? De foamete, de saracie, de boala si incultura, de lipsa de informatii sau de dezinformatii. In rest nu! Nu mi-e frică... Am simțit adesea puterea lui Dumnezeu și știu că Dumnealui n-o să mă lase la greu și nici să fiu victima răutății oamenilor.

[/COLOR]