View Single Post
Vechi 02.02.2009, 17:03:33
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionell Vezi mesajul
Daca va ganditi la faptul ca cineva va putea avea acces, prin intermediul acestor cipuri, la toate datele dumneavoastra, va va putea urmari sau asculta convorbirile, etc...deci va va incalca intimitatea, pentru cei care nu stiu, va spun ca ACESTE LUCRURI ERAU POSIBILE SI PANA ACUM SI SUNT IN CONTINUARE, si fara aceste cipuri...asta nu este o noutate!
ok... si pt ca oricum se puteau face astea pana acum, de ce nu le-am usura munca doar printr-un cip, nu-i asa? ba mai mult, sa le punem cat mai multe date personale la dispozitie ca sa fie si mai usor de aflat...

Citat:
Dar, pentru cei care sunt "curati": De ce va temeti ca cineva ar avea posibilitatea sa afle date confidentiale despre dumneavoastra, daca nu aveti nimic de ascuns??
buna intrebare! dar cine are incredere in politicienii de azi?!! si in tot sistemul creat de ei?!! si cine are incredere in toate papusile care danseaza dupa cum li se canta de sus?!!

ceea ce nu pricepeti voi este ca prin aceste cipuri in care se colecteaza o groaza de date personale noi toti suntem priviti ca posibili infractori!
nu mi se pare corect ca eu, persoana curata [fata de legea pamantenilor], sa fiu tratata ca un infractor, sa fiu monitorizata si sa mi se cunoasca si cel mai mic amanunt. ok?
asta este dorinta mea, ca cetatean corect, sa nu fiu tratata ca un infractor / animal... ce e rau in asta?
de ce sa sufar eu din cauza prostiei si faradelegilor altora?! de ce sa fiu eu tapul ispasitor?!

pe de alta parte...
ce te faci daca ei te acuza de vreo faradelege?!
ce te faci daca te acuza de terorism, de exemplu?! sau ca ai complota impotriva lui x sau y sau chiar impotriva sistemului...
vei spune, probabil, ca trebuie sa demonstreze... si ai avea dreptate... dar acum sistemul va fi altul si tu vei fi cel care va trebui sa demonstrezi ca nu esti terorist, ca nu complotezi impotriva nimanui!
eh... cum vei face asta?!
cum o sa demonstrezi ca nu esti terorist?!
acesta este sistemul care ne asteapta!
sa nu fii naiv si sa n-ai impresia ca gandirea celor de acum 20 de ani s-a evaporat! asa cum inainte de '89 oameni nevinovati au avut mult de suferit din cauza sistemului si din cauza ca au fost acuzati pe nedrept, asa se poate intampla si astazi! s-a intamplat in SUA, mareata putere a lumii, s-a folosit de numele unor persoane care, surpriza, erau inca in viata... ce te face sa crezi ca in Romania n-ar fi posibil?!

revin si intreb, ai incredere in politicieni?! asa curati ii vezi incat nu-i vezi in stare de asa ceva?!
ba mai rau vor face... fiindca acestia sunt roadele celor de atunci.
"saturatu-s-au fiii lor si au lasat ramasitele pruncilor"

asaaa.... sa va reamintesc celebrul caz al unei banci din Marea Britanie care a pus la dispozitie toate datele personale ale clientilor (fara acordul acestora !!!) la dispozitia...... nu mai stiu cui, a unei firme.
daca vreti caut pe net, nu s-a intamplat de mult. anul trecut.
iar faptul ca datele noastre personale vor fi si la dispozitia altora.... a altor state... e deja stiut si se recunoaste!
daca voua vi se pare corect... ca sa nu mai spun moral.... mie nu! si as dori sa mi se respecte parerea si totodata intimitatea.
Reply With Quote