View Single Post
Vechi 02.02.2009, 21:17:14
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camiann Vezi mesajul
Nu ai fost hirotonisit si pozezi in preot. E drept, pe net poti sa-ti iei orice identitate doresti, doar este o lume virtula. Dar in cugetul meu stiu ca nu am nimic de invatat de la tine. Invataturile cinstite stau in lumina nu se ascund dupa aparente inselatoare de popi nepopiti. Un parinte cu har te indeamna sa nu crezi in mascarici luminosi-asta este arta diavoluli sa se prefaca in inger de lumina. Nici daca asemenea vedenii sunt dumnezeiesti nu faci un pacat daca nu le dai crezare. Dumnezeu gaseste alta cale sa ajunga la sufletul tau. Deci, sa-ti spun sincer daca as avea cit de cit har, si am fi fata in fata, ti-as da o palma-si n-ar fi necrestineste pentru ca nu ar veni din patima. Vasile cel Mare i-a dat o palma lui Arie dar tot nu l-a trezit din ratacirea lui in care ii ducea si pe altii. Dar pentru ca nu sunt nici sfanta, nici nu am har de proroc sau alte virtuti duhovnicesti, aleg sa nu-ti mai citesc postarile.
[COLOR=green]Asta e dusa rau! Vrea sa joace pe aici scene din Biblie. Se crede in vreun studiou din Holywood... Confunda forumul...[/COLOR]