ipocrizie sau lupi in haina de oaie
Sa vedem ce o sa spui tu cind o sa primesti un sfat "duhovnicesc" sa crezi in mascarici luminosi si o sa descoperi ca este inselatorie diavoleasca, in care poti ajunge si daca crezi in extraterestrii...nu trebuie sa fii crestin pentru asta. Oameni ca geo-nektaris "te binecuvanteaza" cu erezia lor si o fac intr-un mod elocvent si fals erudit de aceea cred eu ca sunt periculosi, din cauza ipocriziei lor... Daca sunt un om rau pentru ca nu accept minciuna lor si le-o spun pe fata, prefer sa raman in rautatea mea. Nu ma pretind un spirit evlavios. Nici nu sunt pe cale sa imbrace haina proteasca. El se prezinta inambele ipostaze, si o face aruncind veninul ratacirilor in dreapta si in stanga. Stii cum e...celor carora li se da mult, li se si cere mult...Deci el are o responsabilitate morala sa taca atunci cind "invatatura" lui vine in contradictie cu invatatura Sfintilor Parinti, care de a inceputurile crestinismului au invatat sa nu crezi cu una cu doua in vedenii, pentru ca cele mai multe sunt diavolesti. Sa-ti spun sincer nici nu sunt curioasa sa vad filmuletul. Maine o sa apara poate inca vrea 10 si mai convingatoare...si Geo-nektaris va avea o dificultate ina ne indruma pe care sa-l credem mai mult.
|