View Single Post
Vechi 03.02.2009, 00:08:48
razvan_m
Guest

Implicit

Pe "Doamna de la Fatima" ortodocsii n-o recunosc ca pe Preasfanta Maica a Domnului, ci ca pe o plamuire sataniceasca. Apoi si unele profetii ale ingerilor diavolului se mai si implinesc. Oare de ce a vorbit aceasta "Doamna" doar catre trei fete portugheze f. tinere, nestiutoare si ingenue in ale religiei si nu s-a adresat unui calugar, unui preot? De ce? Pentru ca niste copii pot fi prostiti/inselati mai eficient de ingerii lui Satana decat un oarecare calugar/preot cu ceva cunostinte teologice.
Si apoi sfintii catolici prin profetiile lor ce vestesc? Ca armatele ruse vor invada Occidentul, asta e obsesia principala a latinilor, si ca vor trece tot Occidentul prin rachete si prin arme atomice. Aici au gresit tinta: Rusia nu va invada Occidentul, ci va invada necredincioasa Turcie. Statele occidentale vor sari imediat in ajutorul aliatului lor din NATO, insa armatele lor nu vor putea face fata conflictului cu rusii si vor capitula. E momentul in care practic Papa din acel moment va fugi de la Vatican, iar urmasul sau va readuce pe occidentali la Ortodoxie, care a fost si intaia lor credinta.
Germania va da imboldul in acest sens, pentru ca tot Sf. Imperiu romano-german a stat la baza schismei din 1054 [Carol cel Mare imparatul franc precursor al Sf. Imperiu Romano-German, practic i-a impus cu sila Papei o erezie Filioque, pe care el [Carol] o impusese deja in statul franc, din motive care nu ne intereseaza in aceasta discutie].
Traieste si poate voi trai si eu ca sa fim martori in viata ai infrangerii "jandarmului mondial" actual S.U.A., al mandrei Marii Britanii si ai laudarosilor de francezi venite din partea armatei ruse. Ca statul turcesc va disparea de pe harta lumii e profetie a insusi Papei Martir Ipolit si a Sfintitului Mucenic Metodie al Patrelor [ambele preluate in cartea monahului prodromit Zosima Pascal - "Sfarsitul Omului"].
...In ce priveste extremismul, acuzatia ta nu se refera la mine, ci la Cuviosul Paisie Aghioritul, caci este profetia Sfintiei sale, insa noi, toti, ortodocsii ar trebui sa fim mandri ca suntem extremisti in ale Ortodoxiei si nu cedam in fata celor de alte biserici [ a se citi adunari eretice - catolici & protestanti & neo-protestanti [sectari, adica]]. Decat sa fii moderat si sa cedezi, din punctul de vedere al Ortodoxiei e preferabil sa fii extremist si sa nu cedezi nimic, pentru ca dreapta si singura mantuitoare credinta, Ortodoxia, nu poate fi obiect al negocierilor de tip politic - gen "mai lasa tu ca sa iti dau si eu ceva si mai las si eu de la mine ca sa imi dai si tu altceva de care eu am nevoie", scuze, dar asta e talcioc politic in sensul cel mai turcesc al cuvantului "talcioc", iar politicienii prin felul in care se comporta, practic sunt toti niste tigani ce se tiganesc pentru te miri ce si in primul rand pentru buzunarul propriu, ca de acela ii doare cel mai tare.