View Single Post
Vechi 03.02.2009, 02:29:06
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?

[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a I[/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=red]-a)

[/COLOR]

*
O a treia epistolă dezvăluia și scopul ascuns, cu bătaie lungă, al liderilor pucioși. Odată ajuns pe tron, regele Mihai ar fi trebuit musai să le fie lor recunoscător, și chiar să-i iubească, iubire materializată foarte simplu: asociindu-i și pe ei la guvernarea țării și “lucrând” apoi nemijlocit cu ei și prin ei. Și toate acestea, drept mulțumire pentru sforile trase de ei pe la șeful armatei (Victoraș Stănculescu) și pe la alte personalități ale vremii, curtate intens în acea perioadă, tot cu epistole “căzute din cer” și tot cu același scop ascuns (Andrei Pleșu, Doina Cornea, Sorin Dumitrescu, Teoctist Arăpașu, Vasile Târgovișteanul, Irineu Pop Bistrițeanul, Ilarion Argatu, Visarion Iugulescu, Maica Veronica și preotul Ioan de la Vladimirești, Doina Alexandru, Constantin Mănciulescu, Silvia Radu, Vasile Gorduz, Gheorghe Zamfir, Sebastian Șerban, Ioana Giosan, Edgar Nicolau; se plănuise, așadar, un adevărat complot politic, la care însă se pare că n-a marșat nimeni dintre cei abordați prin epistolele sosite “din cer” și care le-au fost adresate personal) și pentru ajutorul neprețuit adus de pucioși tocmai “din ceruri”, ca regele Mihai să-și poată recăpăta tronul. Victoraș este sfătuit temeinic să se lase “lucrat”:

[COLOR=blue]“ Stai sub obrocul Meu și lasă-te lucrat, ca să știi și să înțelegi cum lucrează Dumnezeu. Îmbrățișează viața de creștin după adevăr. Nu este greu, iar creștinul cel adevărat va birui tot răul și nu va fi biruit. Amin. Oastea Mea cea binecuvântată va fi oastea României, iar cel uns de la Mine este scris că va fi de la Mine peste Ierusalim. Iubește pe unsul de la Mine, că el îi va iubi și va lucra cu cei ce sunt cu Mine. Eu sunt cu el și îi întăresc răbdarea și îi alin dorul lui cel greu, căci greu mai este dorul lui, măi iubitul Meu. Îți spun și Eu ție că greu îl mai apasă dorul de acest pământ, și acest pământ este pământul cel binecuvântat, cel ce se va arăta binecuvântat, cel peste care va domni pacea și dreptatea cea din cer, iubitul Meu. “ ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 19aprilie/2 mai 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]

16.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 455,colomn 2, paragraph 6

Victoraș s-a lăsat “lucrat” și prin față, și pe la spate, și așa a reușit să ajungă la pușcărie.
Dacă cineva este sceptic și crede că persoana vizată în mod cifrat cu cuvintele[COLOR=blue] “cel uns de la Mine” [/COLOR]ar fi fost alta decât regele Mihai, iar “[COLOR=blue]Ierusalimul[/COLOR]” ar fi altul decât cel inventat la Pucioasa, e suficient să-i reproducem titlurile și subtitlurile concepute de către liderii pucioși pentru respectivele epistole:
Prima epistolă, cea din 9/22 ianuarie 1991:
[COLOR=blue]Cuvântul Domnului către Victor Stănculescu[/COLOR]
[COLOR=blue]Îndemn pentru credincioșie față de planul ceresc de dezrobire a României de sub călcâiul fiarei roșii: comunismul[/COLOR]
A doua epistolă, cea din 9/22 martie 1991:
[COLOR=blue]Proorocie pentru venirea regelui Mihai. Neliniștea iscoadelor[/COLOR]
A treia epistolă, cea din 19 aprilie/2 mai 1991:
[COLOR=blue]Oastea română trebuie să fie o oaste sfântă. Unsul României trebuie așezat în cinstea ce i se cuvine celui ales.[/COLOR]
Așa stând lucrurile, ele par să se lege ceva mai bine și pentru cei care încă se mai îndoiesc.
Dar “Dumnezeul” de la Pucioasa nu se mulțumea numai cu atât. El avea planuri mari. El țintea la convertirea întregii oștiri române la doctrina pseudo-ortodoxă a pucioșilor:

[COLOR=blue]“ Eu sunt Cel bun, iar cei buni în credință aud glasul Meu și merg după Mine, că aceia mă cunosc pe Mine. Pace ție, și pace peste oastea României, peste oastea cea care este cu Mine și cea care va fi cu Mine! Lucrează cu Mine peste oastea României, ca să fie ea cu Mine și să ocrotesc pe tot sufletul cel pe care îl voi găsi credincios Mie. Lucrează, și cu dreptate lucrează.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 19aprilie/2 mai 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]

17.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 456,colomn 1, paragraph 4

Acum, una din două (sau chiar trei): ori că Victoraș n-a “[COLOR=blue]lucrat[/COLOR]” ce trebuia și cum trebuia, ori că el însuși nu s-a lăsat “[COLOR=blue]lucrat[/COLOR]” bine din cer, ori că “Dumnezeul” de la Pucioasa n-a izbutit “[COLOR=blue]să-l lucreze[/COLOR]” pe Victoraș așa cum și-a propus, cert este că unsul lui Dumnezeu, regele Mihai, n-a mai ajuns nici până în ziua de astăzi pe tronul țării, și nici o șansă nu i se mai întrezărește. O nouă iluzie adânc ticluită și atent pritocită, de mărire a liderilor pucioși, care s-a spulberat pentru totdeauna, odată cu “proorociile” care o trâmbițaseră și în care ei sperau, după un scenariu atât de simplu: noi îl ajutăm pe rege să vină pe tron, iar după aceea el ne ajută pe noi să ieșim dintr-un nesuferit anonimat; și uite-așa, o mână spală pe alta, și amândouă obrazul.
Să fi uitat Victoraș în momentele sale de cea mai grea cumpănă cu câtă dragoste îl înconjura altădată “Dumnezeul” de la Pucioasa, promițându-i marea cu sarea? Căci iată ce și cum îi promitea:

[COLOR=blue]“ Cheamă-Mă de câte ori ești necăjit, cheamă-Mă! Eu vin. Iată-mă cum vin.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 19aprilie/2 mai 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]

18.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 456,colomn 1, paragraph 2
Victoraș, ia cheamă-l tu în ajutor pe “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa, de acolo unde te afli tu acum! Mai știi, poate nu-i târziu. Aibi nădejde! Să știi că și Sfântul Petru a fost scos noaptea afară din închisoare, de un înger.
[COLOR=blue]Ești necăjit. Cheamă-l! El vine. Iată-l cum vine[/COLOR], să te scoată și pe tine.
[COLOR=purple]………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]11 noiembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]………………………………………………………………[/COLOR]
85. Noul Ierusalim
Date: Jan 15th, 2009 758 pm - Subscribe
Mood: ungrounded
[COLOR=purple]85. Noul Ierusalim (Misterele Pucioasei, cap.LXXXI)[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Partea a LX-a.[/COLOR] Texte modificate : Anul 1991 – mesaje “primite” prin lelica Mihaela)

Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR]
( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” )

[COLOR=blue]“Fiule, să nu pierzi și să nu uiți nici[/COLOR]
[COLOR=blue] un cuvânt, că de toate vei fi întrebat”[/COLOR]
(din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 6 februarie 1959)
19.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1955-1980.pdf page 99,colomn 1, paragraph 9