[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=red]-a)
[/COLOR] Anul 1991
[COLOR=blue]1. [/COLOR]Ediția 1995:[COLOR=blue] “[/COLOR][COLOR=red] …[/COLOR][COLOR=blue]Domnul [/COLOR][COLOR=red]n[/COLOR][COLOR=blue]-a găsit loc pe pământ nici atunci, n-a găsit nici acum. Atunci a găsit într-o iesle loc[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] ca să poată ajunge pe lume întrupat și acum, la sfârșitul [/COLOR][COLOR=red]L[/COLOR][COLOR=blue]ucrării Sale, iată cât de alungat a fost de peste tot. De când m-a născut pe mine Domnul, măi copii, vă spun și eu vouă, am fost tot oropsită și disprețuită și alungată[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] am fost[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] de când copilă și până m-am dezbrăcat de trup. Când coborâse Domnul cu cuvântul Său în mine, am început să-L port și să-L adăpostesc[/COLOR][COLOR=red], așa[/COLOR][COLOR=blue] ca într-o iesle săracă, dar și El și eu am fost disprețuiți și alungați și judecați și pedepsiți. Așa a fost [/COLOR][COLOR=red]menirea[/COLOR][COLOR=blue] Domnului pe pământ, așa este și [/COLOR][COLOR=red]menirea[/COLOR][COLOR=blue] celor ce-L poartă în [/COLOR][COLOR=red]El[/COLOR][COLOR=blue], căci El a căutat numai spre lăcașuri sărace, numai spre umilință, că nu [/COLOR][COLOR=red]i[/COLOR][COLOR=blue]-a plăcut duhul lumii fiincă El nu era din lume. O, copiii mei, dacă și noi am fi fost din lume, lumea ne-ar fi iubit, dar nu copiii mei, iată suntem născuți din cer și spre cer tânjim. Domnul ne-a scos din lume fiindcă nici noi nu eram din lume[/COLOR][COLOR=red]...[/COLOR][COLOR=blue]”
(7 ianuarie 1991) [/COLOR]
[COLOR=blue]1. [/COLOR]Ediția 2006:[COLOR=blue] “[/COLOR][COLOR=red] Preasfânta Treime mi-a spus să vorbesc cu voi, măi mămică, mi-a spus să dau un picuț la o parte durerea, și să v-o dau și pe a voastră un picuț la o parte, că iată, îngerii din cer cântă și dănțuiesc și sărbătoresc zi de aducere-aminte a nașterii Mântuitorului lumii, căci în această zi a acestei luni S-a născut atunci [/COLOR][COLOR=blue]Domnul [/COLOR][COLOR=red]în ieslea cea săracă. N[/COLOR][COLOR=blue]-a găsit loc pe pământ nici atunci, n-a găsit nici acum. Atunci a găsit într-o iesle loc ca să poată ajunge pe lume întrupat[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și acum, la sfârșitul [/COLOR][COLOR=red]l[/COLOR][COLOR=blue]ucrării Sale, iată cât de alungat a fost de peste tot. De când m-a născut pe mine Domnul, măi copii, vă spun și eu vouă, am fost tot oropsită și [/COLOR][COLOR=red]tot[/COLOR][COLOR=blue] disprețuită[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și alungată am fost de când copilă și până m-am dezbrăcat de trup. Când coborâse Domnul cu cuvântul Său în mine, am început să-L port și să-L adăpostesc ca într-o iesle săracă, dar și El și eu am fost disprețuiți și alungați și judecați și pedepsiți. Așa a fost [/COLOR][COLOR=red]viața[/COLOR][COLOR=blue] Domnului pe pământ, așa este și [/COLOR][COLOR=red]a[/COLOR][COLOR=blue] celor ce-L poartă în [/COLOR][COLOR=red]ei[/COLOR][COLOR=blue], căci El a căutat numai spre lăcașuri sărace, numai spre umilință, că nu [/COLOR][COLOR=red]I[/COLOR][COLOR=blue]-a plăcut duhul lumii[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] fiincă El nu era din lume. [/COLOR]
[COLOR=blue]O, copiii mei, dacă și noi am fi fost din lume, lumea ne-ar fi iubit, dar nu[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] copiii mei, iată[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] suntem născuți din cer[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și spre cer tânjim.
Domnul ne-a scos din lume fiindcă nici noi nu eram din lume[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue]”
([/COLOR]
[COLOR=red]25 decembrie 1990/ [/COLOR][COLOR=blue]7 ianuarie 1991[/COLOR], sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
20.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 408,colomn 1, paragraph 1
Ultima frază merită cea mai adâncă reflecție. Cum a reușit Domnul să-i scoată din lume, îndată ce ei nu erau acolo, în lume? Și dacă nu erau în lume, de unde i-a scos?
[COLOR=blue]2. [/COLOR]Ediția 1995:[COLOR=blue] “[/COLOR][COLOR=red] …[/COLOR][COLOR=blue]O, dragii mei, m-am dus la Dumnezeu ca să[/COLOR][COLOR=red] vă [/COLOR][COLOR=blue]pregătesc[/COLOR][COLOR=blue]cetate tare[/COLOR][COLOR=red], măi fiilor, [/COLOR][COLOR=blue]și am venit cu ea în brațele mele cerești și am așezat-o cu așezare binecuvântată și stau în unghiul ei și cuv[/COLOR][COLOR=red]â[/COLOR][COLOR=blue]ntez cuvânt ceresc […] O, Domnul n-a lăsat flămând acest popor dacă el n-a vrut să fie și cu mine. [/COLOR][COLOR=red]Și[/COLOR][COLOR=red]a[/COLOR][COLOR=blue] folosit trupul cel dintr-o rădăcină cu mine […] voi zidi în zilele ce vin [/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=blue]iserica neprihăniților și a neadormiților care vor slăvi pe Dumnezeu [/COLOR][COLOR=red]întru[/COLOR][COLOR=blue] taina Ierusalimului cel din cer coborât[/COLOR][COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=blue]”
(18 martie 1991) [/COLOR]
[COLOR=blue]2. [/COLOR]Ediția 2006:[COLOR=blue] “ O, dragii mei, m-am dus la Dumnezeu ca să[/COLOR][COLOR=blue]pregătesc[/COLOR][COLOR=blue]cetate tare și am venit cu ea în brațele mele cerești și am așezat-o cu așezare binecuvântată[/COLOR]
[COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și stau în unghiul ei și cuv[/COLOR][COLOR=red]i[/COLOR][COLOR=blue]ntez cuvânt ceresc […] O, Domnul n-a lăsat flămând acest popor dacă el n-a vrut să fie și cu mine. [/COLOR][COLOR=red]A[/COLOR][COLOR=blue] folosit trupul cel dintr-o rădăcină cu mine […] voi zidi în zilele ce vin [/COLOR][COLOR=red]b[/COLOR][COLOR=blue]iserica neprihăniților și a neadormiților care vor slăvi pe Dumnezeu[/COLOR]
[COLOR=red],[/COLOR][COLOR=red]în[/COLOR][COLOR=blue] taina Ierusalimului cel din cer coborât[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue]” [/COLOR][COLOR=blue]
([/COLOR]
[COLOR=red] 5/ [/COLOR][COLOR=blue]18 martie 1991)[/COLOR]
21.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 432,colomn 2, paragraph 3
[COLOR=blue]3. [/COLOR]Ediția 1995:[COLOR=blue] “[/COLOR][COLOR=red] …[/COLOR][COLOR=blue]Eu[/COLOR][COLOR=blue]am trecerea cea mai mare în cer, [/COLOR][COLOR=red] am trecere mare fiilor,[/COLOR][COLOR=blue] fiindcă am fost trâmbiță lucrătoare spre sfârșitul vremurilor și a locuit în mine cuvântul celor șapte tunete […]Au vorbit atunci cele șapte tunete, dar au fost pecetluite cuvintele acelea și nu s-au scris[/COLOR][COLOR=red]. Și[/COLOR][COLOR=blue] s-au scris în vremea voastră, măi copii.[…] a folosit Dumnezeu trâmbițele cele ce erau scrise în [/COLOR][COLOR=red]C[/COLOR][COLOR=blue]arte ca să trâmbițeze în vremea domniei fiarei apocaliptice și a ajuns Dumnezeu pe vremea trupului meu[/COLOR]
[COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] să sune din [/COLOR][COLOR=red]T[/COLOR][COLOR=blue]râmbița cea dinaintea celei de-a doua arătări a Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos, căci scris este că se [/COLOR][COLOR=red]va[/COLOR][COLOR=blue] arăta la sfîrșitul plinirii vremurilor cele scrise în [/COLOR][COLOR=red]C[/COLOR][COLOR=blue]arte[/COLOR][COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=blue]”
(25 martie 1991) [/COLOR]
[COLOR=blue]3. [/COLOR]Ediția 2006:[COLOR=blue] “ Eu[/COLOR][COLOR=blue]am trecerea cea mai mare în cer, [/COLOR][COLOR=blue]fiindcă am fost trâmbiță lucrătoare spre sfârșitul vremurilor[/COLOR]
[COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și a locuit în mine cuvântul celor șapte tunete […] Au vorbit atunci cele șapte tunete, dar au fost pecetluite cuvintele acelea și nu s-au scris[/COLOR][COLOR=red], dar[/COLOR][COLOR=blue] s-au scris în vremea voastră, măi copii.[…] a folosit Dumnezeu trâmbițele cele ce erau scrise în [/COLOR][COLOR=red]c[/COLOR][COLOR=blue]arte ca să trâmbițeze în vremea domniei fiarei apocaliptice[/COLOR]
[COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și a ajuns Dumnezeu pe vremea trupului meu să sune din [/COLOR][COLOR=red]t[/COLOR][COLOR=blue]râmbița cea dinaintea celei de-a doua arătări a Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos, căci scris este că se [/COLOR][COLOR=red]vor[/COLOR][COLOR=blue] arăta la sfîrșitul plinirii vremurilor cele scrise în [/COLOR][COLOR=red]c[/COLOR][COLOR=blue]arte[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue]”
([/COLOR]
[COLOR=red] 5/ [/COLOR][COLOR=blue]25 martie 1991)[/COLOR]
22.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 437,colomn 1, paragraph 3
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple] 10 decembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=red][...][/COLOR]
250. copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=933
We counted 250 abuses of copyright infringement, from the site : www.noul-ierusalim.ro
B.In this link
http://www.aeonity.com/anca/pg/3
the text .was copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=888
[COLOR=fuchsia]
[/COLOR]