View Single Post
Vechi 03.02.2009, 02:33:19
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?

[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a [/COLOR][COLOR=red]VI[/COLOR][COLOR=red]-a)

[/COLOR]
C.
The content of the following links
http://www.aeonity.com/anca/pg/1
http://www.aeonity.com/anca/pg/2
http://www.aeonity.com/anca/pg/3
http://www.aeonity.com/anca/pg/4
is defamatory to the status of Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem, Pucioasa Romania and is defamatory to at list of 57 people, most of them members of the above mentioned Foundation, who have been notified us in the period of september 2007 - ianuary 2009 that their name have been abused in the blog http://www.aeonity.com/anca
[COLOR=red]Aici se pretinde în mod fals că toate comentariile legate de articolul[/COLOR][COLOR=red] [/COLOR][COLOR=purple]Misterele Pucioasei (XLIII) –[/COLOR][COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Partea a XXXI-a.[/COLOR] Modificări în capitolul Mărturisiri ale creștinilor, la 25 martie 1995) [COLOR=red]sunt defăimătoare la adresa acestor 57 de mărturisitori ( de fapt sunt 59) . Pentru a arăta că nu este nici pe departe așa, vom reproduce introducerea din acest articol:[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]De la bun început trebuie să spunem că toate, dar absolut toate mărturisirile creștinilor din anul 1995 au fost modificate în ediția din anul 2006. Să fi fost toți animați de aceeași dorință spre perfecțiune, care să-i determine să opereze schimbări, odată cu noua apariție a cărții? Unii dintre “mărturisitori” nici nu mai trăiesc, iar alții s-au risipit și sunt de negăsit. Cine a operat modificările în numele lor? Dar cine ar avea acest drept? Evident, nimeni. Și totuși, cineva a avut îndrăzneala să o facă. Și a făcut-o temeinic, fără scrupule. Iar la sfârșit, ca și cînd nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, le-a pus capac următorul titlu mincinos, scris cu litere de-o șchioapă:[/COLOR]

[COLOR=blue]MĂRTURISIRILE CREȘTINILOR, LA 25 MARTIE 1995[/COLOR]

[COLOR=fuchsia]Nu, nu este vorba de nici o “scăpare”. Caracterul intențional al acestui titlu este evident: el mai apare și în Cuprins (de două ori) și este reprodus pe antetul fiecărei file impare, din capitolul respectiv ( adică, de încă 19 ori). În total, această minciună e multiplicată de 22 de ori![/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Desigur că, pe ansamblu, mărturisirile sunt “aceleași”, dar modificările le fac să fie altele. N-ar avea cum să fie acestea “mărturisirile creștinilor de la 25 martie 1995”, dacă diferă, uneori substanțial, de cele care au văzut lumina tiparului în ediția precedentă a cărții. Oare nu trebuia să fie considerate a fi ALTE mărturisiri, iar titlul să se raporteze corect, la anul 2006? Da, dar atunci s-ar fi descoperit că unii dintre mărturisitori, morți deja de multă vreme, nici n-aveau cum să mai expună o mărturie îmbunătățită, deci modificată. Cei care vor citi diferențele, vor judeca și singuri.[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Ceea ce pare deosebit de interesant este că dintre cele 59 de mărturisiri apărute în 1995, una apare în anul 2006, incompletă. Este vorba de mărturisirea arhiereului Irineu, din care lipsește integral articolul publicat în ziarul “Evenimentul zilei” , la 18 ianuarie 1993. De ce lipsește acest articol? Cine l-a scos, și de ce? El în nici un caz nu putea să-l scoată, întrucât se afla la Cluj, iar legăturile lui cu Pucioasa erau de mult (și sunt pentru totdeauna) tăiate.[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Deocamdată, să remarcăm că există o serie de elemente comune care caracterizează modificările și care se întâlnesc la majoritatea mărturiilor. Aceasta duce la concluzia că toate modificările sunt făcute de aceeași mână. Există o serie de modificări sistematice, făcute de mulți “martori”(sau, în unele cazuri, de aproape toți), ca și când s-ar fi vorbit între ei. Este mai plauzibil că sunt făcute de aceeași persoană, deoarece ele sunt neașteptat de multe și de diverse. Vom începe cu aceste corecții standard, adică acelea care se regăsesc în mod sistematic și la ceilalți “mărturisitori”. [/COLOR]
[COLOR=red] Așadar, aceasta este motivația acestui articol: el dezvăluie un fals grosolan, prin care o persoană interesată în cosmetizarea mărturiilor le-a operat pe toate după același calpod, pentru toți mărturisitorii, fie ei vii sau adormiți. De aceea dezvăluirea este incomodă și cotată drept defăimare. Uneori însă modificările interesate sunt atât de îndrăznețe, încât îi descalifică total pe liderii pucioși. Să dăm un singur exemplu, legat de persoana sacrosantă a “preotului” Șerban Spiridon: [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Șerban Spiridon:[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]58.[/COLOR][COLOR=fuchsia] Ediția 1995:[/COLOR] [COLOR=blue]“ În anul 1988[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] Domnul mi-a spus prin această proorocie [/COLOR][COLOR=red]să-mi iau familia și[/COLOR][COLOR=blue] să merg la Pucioasa, că are de lucru cu mine, iar eu nu mă înduram să-mi las casa și să merg unde mă chema Domnul.” (pag.28 )[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]58.[/COLOR][COLOR=fuchsia] Ediția 2006:[/COLOR] [COLOR=blue]“ În anul 1988 Domnul mi-a spus prin această proorocie să merg la Pucioasa, că are de lucru cu mine, iar eu nu mă înduram să-mi las casa și să merg unde mă chema Domnul.” (pag.59)[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Eliminarea cuvintelor “…[/COLOR][COLOR=red]să-mi iau familia și[/COLOR][COLOR=fuchsia]…”[/COLOR] [COLOR=fuchsia]ridică un mare semn de întrebare. Oare ce motivație ascunsă a determinat această mutilare a textului original? Pe cine și de ce deranjează familia lui Șerban Spiridon? De ce nu trebuie să se știe că Șerban Spiridon a avut cândva o familie?[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]A avut, pentru că acum nu mai are. După mutarea lor la Pucioasa, la presiunile Mihaelei Tărcuță, atât nevasta cât și fetița lui Spiridon Șerban au fost mutate cu domiciliu forțat la o creștină din comuna Valea Lungă, care a consimțit să fie complice. Soarta acestor femei nu este singulară: la fel au pățit și soția, respectiv fiica lui Nicolae Nedelcu. Și toate acestea pentru că Mihaela voia ca cei doi, Spiridon Șerban și Nicolae Nedelcu, destinați de ea să fie “preoți” ai Noului Ierusalim, trebuia musai să apară în fața poporului ca fiind fără familie, aparent “feciorelnici”, ceea ce este un fals ordinar. De aceea se ascunde acum cu atâta obstinație faptul că Spiridon avea și el, cândva, o familie.[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
During octomber 2007-december2008 we mention that your client has also infringed our copyrights in a similar way as showed above on this two blogs:
http://noulierusalimnip.wordpress.com/
http://noulierusalimdelapucioasa.wordpress.com/

and we have notified the wordpress.com team about violation of TOS(terms of service). We sent the notification on 13 of January 2009, and the way they processed our enquiry has solved the problem.

Please take the necessary and appropriate technical measures to stop these infringements of the intellectual property rights. We mention that any continuity of the blog
http://www.aeonity.com/anca in the manner showed above will increase the damage caused to our Foundation.

The team of Ro Emmaus publish house and Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem, Pucioasa Romania

Public relation Manager
Pop Nicolae
Tel +40 0744777675

Email addres:cuvantulluidumnezeu@gmail.com

Secondary addres: viorel1997@gmail.com

[COLOR=red]Așa că, dragă Vsovi, din textul de mai sus rezultă limpede că cei doi reprezentanți ai “Fundației Sfânta Virginia”, pe nume Nicolae Pop și Viorel Ivan, au acționat în fals în numele lui Dumnezeu, pretinzând că au drepturi de autor asupra unor scrieri care nu au fost scrise de ei, deci asupra cărora nu au nici un drept. Acest lucru îl dovedește solicitarea reală de a obține un copyright (pe care ei pretindeau că îl au), solicitare datată 15 ianuarie 2009.[/COLOR]