View Single Post
Vechi 03.02.2009, 03:40:41
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Nu are dreptate,pentru ca nu asculta de sfatul Parintelui Iustin Parvu.Asa se separe oile de capre,toti cei care nu vor sa asculte de sfaturile Parintelui Iustin Parvu o fac din mandrie.Asa se cunoaste puterea unui duhovnic adevarat,cu cat este mai sfant cu atat mai putina lume il asculta.Uitati-va la TV sa vedeti cati asculta de un pastor pocait sau mai stiu ce predicator asa zis crestin cu numele,care marea majoritate nici nus ortodocsi.In America sunt salile pline,vin mii de oameni cand vorbeste un pastor si il asculta ba chair mai mult il si venereaza,de ce,pentru ca ratacitii la rataciti trag.Dar cati pot asculta de un preot ortodox,dar mai ales de un duhovnic plin de har,foarte putitni.De ce nu pot asculta?Pentru ca asta ar insemna sa se smereasca si sa renunte la patimile lor si nu le convine.Imi pare rau pentru cei care refuza din mandrie sa asculte de Parintele Iustin Parvu.Zicea un sfant parinte ca cel care nu accepta sfaturi de indreptare greu il mai poti salva.Imi pare rau pentru tine Antonia ca ai inima buna dar nu vrei sa asculti si parerea altora si pentru ca nu vrei sa asculti,ii smintesti si pe cei din jur.Sa nu te intristezi,eu nu am nimic cu tine si nu te consider eretica,doar un pic inselata,dar ai rabdare caci daca tu ai inima si intentii bune,Dumnezeu va avea grija de tine si te aduce la adevar,Doamne ajuta!