View Single Post
Vechi 03.02.2009, 08:30:28
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de none Vezi mesajul
ce s-ar intampla daca s-ar casatori un ortodox cu o greco-catolica,un ortodox cu o romano-catolica,un ortodox cu o anglicana,un ortodox cu o protestanta(luterana),un ortodox cu o reformata(calvina),un ortodox cu o penticostala,un ortodox cu o baptista,un ortodox cu o adventista,un ortodox cu o iehovista,un ortodox cu o neoapostolica,un ortodox cu o membra"Oastea Domnului",un ortodox cu o evanghelica,un ortodox cu o mormona,un ortodox cu scientologa sau un ortodox cu o studenta in biblie am pus si eu intrebarea de curios un raspuns ceva :)) obiceiul e ca la cununie baiatul ortodox fiind trebuie sa se cunune la domiciliul fetei si in biserica de care apartine.astept un raspuns mersi
S-ar intampla in felul urmator: daca nu sunt amamdoi de acelasi cult religios, preotul ortodox nu ii poate cununa. Asa ca fetele astea trebuie sa se boteze si apoi se vor cununa. vezi tu, religia inseamna mai mult decat obiceiuri. Ti se mai pare amuzant acum?Intreb asa de curioasa