Subiect: Povesti cu talc
View Single Post
Vechi 03.02.2009, 09:15:27
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutzy Vezi mesajul
Cum ar fi daca am trata Biblia ca pe telefoanele mobile?Oare le-am purta cu noi mereu,in posete sau in buzunare?Oare ne-am intoarce dupa ea daca am uita-o?Am umbla prin ea de cateva ori pe zi? Am folosi-o ca sa primim mesaje din textul biblic?Am trata-o ca si cum nu am putea trai fara ea?Oare am darui-o ca si cadou copiilor nostri?Am folosi-o cand calatorim?Am folosi-o in caz de urgente?Si inca ceva,spre deosebire de telefoanele mobile,nu trebuie sa ne facem griji ca vom fi deconectati.Iisus a platit deja factura...in avans!!Unde e Biblia ta?
Frumos spus!
Dar uite tehnologia asta, ca au scos Sf.Scriptura si in format JAVA pt telefoane! Se instaleaza repede, in cateva secunde si in 1,8MB ai TOATA Sf.Scriptura cu tine oricand si oriunde si daca esti in tren sau astepti la dentist, sau alte cazuri, poti citi... Am Sf.Scriptura si asa in telefon, dar nu merge la oricare telefon, numai cele care citesc formatul JAVA! (Nokia N series, symbian, si SonyEricsson dintr-astea mai noi... (K-urile dar si W-urile!) Doamne ajuta!!!
Reply With Quote