Subiect: secte
View Single Post
Vechi 03.02.2009, 11:49:06
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Domnule Mihai, numai un copilas rautacios ar putea sa inteleaga asa ceva. Eu am mai spus ca biserica este ca un spital si ca o scoala. Vin oameni cu tot felul de patimi si invataturi gresite. Conteaza ce face biserica pentru ei.

Si la noi la biserica vin tot felul de betivi, hoti, criminali, etc. Interesul bisericii este sa-L prezinte pe Dumnezeu acestor oameni. Multi (nu toti), fac schimbari radicale in viata lor. Eu, personal, cunosc doi fosti puscariasi (unul imi este prieten apropiat) carora Dumnezeu le-a schimbat viata in mod minunat. Astazi sunt oameni deosebiti, care si-au gasit rostul in viata aceasta si nadejdea in mostenirea vietii vesnice, prin iertarea oferita de Dumnezeu. Ca un exemplu, cei care au posibilitatea sa se intereseze de numitul Serafim (parca are si nume predestinat), din Zarnesti. jud. Brasov. Un fost puscarias care traieste si se zbate pentru cei in nevoie.

Asemenea oameni nu pot fi salvati cu slujbe, ci prin legatura lor directa cu Dumnezeu. Datoria bisericii este sa-i indrume catre Dumnezeu si sa-i sustina in rugaciuni. Restul este o problema intre ei si Dumnezeu.
Poate nu ai inteles ca slujebele sunt rugaciuni catre Dumnezeu pentru toti oamenii, inclusiv pentru secte.
Reply With Quote