Citat:
În prealabil postat de vsovi
shti de ce nu e bun visul asta? ca Dumnezeu nu lasa ca sa viseze sau sa discute omul cu cei mortzi sau sa se atinga de ei, iar Bunicul sau se pare ca este in iad pana la anu pe 7 ianuarie... deci n-avea voie sa vina la el, la nepot, deci l-a facut pe nepot sa pacatuiasca, stand de vorba cu mortzii, dar nepotul n-a greshit caci a intrebat, shi a primit raspuns ca sta de vorba cu un mort, in sensul ca este in iad, iar cu aceia n-ai voie sa stai de vorba, decat daca ar fi ajuns in Rai... pentru aceea ai voie doar sa te rogi lui Dumnezeu, sa aprinzi lumanari, sa mergi la Biserica pentru ca shi pentru ei sa ceri cate ceva in rugaciunile tale... caci daca vorbeshti direct, sau interactzionezi direct, sau gandeshti direct la cei mortzi shi care nu au ajuns in rai, se poate sa gresheshti daca itzi faci asha o relatzie ascunsa cu un astfel de mort, fie el chiar mama ori tata ori fiul ori fica... caci s-ar putea sa unelteasca dracul relatzia voastra ca sa te piarda shi pe tine, ori sa-l adanceasca pe el in necaz... deci nici lui nu-i faci bine daca nu ascultzi de invatzatura Bisericii shi nu urmezi ce ai fost invatzat, randuiala...
|
Sunt de aceeasi parere cu tine vsovi dar noi nu stim daca Dumnezeu ia perimis sa stea de vorba cu el sau nu, ce plan a avut cu el.Am mai spus si o repet din nou, nu cred in vise dar aceste nu stiu din ce motiv mi se pare a fi real.
mi-am adus aminte de inca o chestie pe care o povestea: zicea ca bunicul lui i-a spus ca mai sta cineva permanent langa el, se vedea ca o umbra si nu era incantat de prezentza aceluia.