View Single Post
Vechi 03.02.2009, 14:17:14
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

deci de aia te iert, ca nu te iert in locul fundatziei ori a Lui Dumnezeu ori in alt fel, ci te iert ca vrei mereu sa discutzi cu mine dar dorind o discutzie purtata cu reacredintza, fara buna credintza, fara respect, shi fara a tzine seama de regulile cuviintzei, adica sa acceptzi ca nu ai intotdeauna dreptate shi ca celalalt nu are intentzia sa te minta, shi o faci pentru ca sa te foloseshti dumneata in primul rand, shi nu doar ca sa creezi circ sau cineshtie ce alte mijloace folosite de gazetari in scopurile lor de a-shi vinde mai ushor gazetele... deci te iert ca mereu ai vrea sa te foloseshti de mine ca sa-shi lamureasca altzii nelamuririle lor, poi aia e treba lor, dumneata lamureshte-le pe ale tale daca ai dorintza de a purta o discutzie pe baza de buna credintza caci daca dumneata shtii din start ca sunt rai, shi eretici ori sectantzi, atunci ce nevoie mai ai sa discutzi despre ei, ca doar deja dumneata ai aflat ceea ce doreai sa afli, ca sunt mincinoshi shi ca au inventat toate de acolo sau le-au primit de la cineva, de la dracu care se da Hristos-Duhul... deci daca dumneata eshti lamurita, de ce vrei sa te lamuresc eu, iar daca te lamuresc, atunci nu vrei ca sa te lamuresc ci vrei sa-tzi mentzii parerea... poi daca stiintza dumitale e definitiva, atunci nu vad ce sens are discutzia decat sa ma amarashti pe mine shi de aceea am zis ca te iert... fiindca ai vrea sa ma faci shi pe mine sa nu cred... dar eu cred... shi sper sa shi traisc, ca altfel tot drac raman, caci shi dracii cred shi se cutremura, pe cand creshtinii, iau aminte shi ishi unesc credintza cu cele ce le-au citit shi auzit shi ishi curatzesc viatza pe care o traiesc de atunci in lumina, ca lumina din Lumina.

deci te iert ca pe o sora ca nici eu nu-s mai breaz ca tine, shi asha ca tine fac shi eu mereu circ ca sa bravez, dar defapt precis sunt un eretic creshtin-ortodox cum m-ai ginit la fix dumneata shi eu nici nu shtiam, shi mai ales de aia te iert, ca ai marturisit dupa Adevar despre cele 7 trambitze shi m-ai invatzat foarte bine, m-ai corectat ca sa shtiu cine e unsul (Regele Mihai I), cine e al 7-lea Patriarh al Romaniei (Daniel) shi cine este omul, cel chemat la Apostolie pentru Slava lui Dumnezeu, (Ierarhul Irineu) ca shi cel chemat sa carmuiasca cu drug de fier toate neamurile asha cum le-a carmuit Domnul... dar nu rupt de BOR ci din cadrul ei... caci Romania are misiunea ei speciala de la Dumnezeu caci va fi incununata ca o Regina... caci este aleasa Domnului, shi Tzara Lui, data de Tatal inca de acum 2000 de ani, daca nu de la intemeierea lumii, de acum 7500 de ani shi ceva... deci nu numai ca te iert dar itzi shi multzumesc...

shi inca ceva, nu prea cred ca ai numele Maria-Margareta, ci am impresia ca l-ai ales tocmai ca sa batjocureshti casa Regala, ori din simpatie... pentru asta sa te ierte Dumnezeu daca e adevarat... ca eu nu te pot ierta, caci daca intr-adevar ai greshit, atunci nu mi-ai greshit mie ci Regelui.