View Single Post
Vechi 03.02.2009, 15:50:26
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
Adrian, eu daca as fi o "diavolita" tare m-as bucura citind ce scrii tu si altii. De ce? Dintr-un motiv foarte simplu. Nu ma mai chinui eu sa fac ceva, ci pur si simplu o faceti voi, va agitati, va intunecati ratiunea degeaba, judecand superficial lucrurile, concentrandu-va atentia spre lucruri irelevante.
Cand vi s-a facut poza pentru buletin, ati considerat ca e normal; poate la introducerea ei, altii nu au fost de acord, la inceput. Acum, pe langa poza exista si amprenta palmara, a irisului/retinei, etc. ceea ce duce la o identificare mai exacta a posesorului. De ce intr-un cip? Sa poata fi citit rapid de un aparat electronic, sa nu fie nevoita o persoana sa citeasca de pe buletin/pasaport. Ce e asa dracesc in asta?
Probabil cei mai multi dintre dumneavoastra, detineti telefoane mobile, in care aveti numele si numerele difertelor persoane cunoscute; asadar, ati scris in memoria cartelei/telefonului anumite date. Inainte se scria numai pe foaie; acum se face si in format digital. Credeti ca sunt afectate intr-un fel persoanele care au fost scrise in cartela?
Rationamentul tau este corect din punct de vedere logic dar, din pacate, nu acopera realitatea. Sint sigur ca nu esti animata de rea intentie, insa constat, cu mare tristete ca, fara voia ta, ai cazut exact in plasa discursului satanic (daca tot te-ai murdarit pana acum, ce rost are sa refuzi continuarea murdaririi si, in final, sa accepti pecetluirea?!?!). Imi pare rau pentru tine. In momentul acesta esti o potentiala victima. Dumnezeu sa-ti lumineze mintea, ca sa poti fi salvata. Nici nu stii cu cata tristete iti dau acest raspuns.
Reply With Quote