Comentariu asupra Răspunsului dat de Wordpress pucioșilor
Wordpress le-a dat un răspuns sec pucioșilor, pentru a le arăta că le-a făcut pe plac, deși argumentele aduse de ei n-au fost inteligibile:
[COLOR=blue]data15 ianuarie 2009, 11:40[/COLOR]
[COLOR=blue]subject[WordPress #239959]:
http://noulierusalimnip.wordpress.com/[/COLOR]
[COLOR=blue]sent by wordpress.com[/COLOR]
[COLOR=blue]http://noulierusalimnip.wordpress.com/[/COLOR]
[COLOR=blue]This blog is suspended.[/COLOR]
[COLOR=blue]They will be given a copy of what you sent as I am unable to fully understand it.[/COLOR]
[COLOR=blue]-[/COLOR]
[COLOR=blue]Mark[/COLOR]
[COLOR=blue]__________________________________________________ ______[/COLOR]
E lesne de observat că răspunsul dat de cei de la Wordpress este o sinceră recunoaștere a faptului că ei au acționat rapid, dar fără să înțeleagă mai nimic din toată pledoaria pucioșilor. Au făcut-o repede și oricum, ca să le facă pucioșilor pe plac și ca să scape de orice bătaie de cap. Ei încheie astfel răspunsul lor:
[COLOR=#3333ff]This blog is suspended.[/COLOR]
[COLOR=#3333ff]They will be given a copy of what you sent [/COLOR][COLOR=red]as I am unable to fully understand it[/COLOR].
[COLOR=blue]- [/COLOR]
[COLOR=blue]Mark[/COLOR]
Adică:
[COLOR=blue]Acest blog este suspendat. [/COLOR]
[COLOR=blue]Li se va da o copie din ce ne-ați trimis, [/COLOR][COLOR=red]deoarece eu n-am reușit să vă înțeleg în totalitate[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR]
[COLOR=blue] - [/COLOR]
[COLOR=blue]Mark[/COLOR]
Acesta ar trebuit să fie principalul argument în favoarea unei ridicări a suspendării. Nu e logic să suspenzi un blog fără să înțelegi motivația reclamației care i-a solicitat suspendarea. În plus, toate argumentele aduse de pucioși sunt mincinoase, inclusiv cele care vorbesc sistematic de calomnii. De exemplu, ei pretind că cei 57 de "mărturisitori" au fost calomniați. Cu ce au fost calomniați? Prin faptul că s-a dezvăluit că mărturisirile lor au fost modificate de către o altă persoană, obținându-se astfel două versiuni diferite de “mărturisiri”? Aceste versiuni, deși apar ca diferite în conținut, în cele două ediții ale cărții intitulate “Cuvântul lui Dumnezeu”, se pretinde totuși că sunt aceleași și că au fost date la aceeași dată: 25 martie 1995. O altă minciună a pucioșilor, care se poate verifica dintr-o aruncătură de ochi.