Grava eroare !
Razvan, eu ma straduiesc intr-un fel sa aplanez totul. Iar P.S Galaction, episcopul Teleormanului, care-l cunoaste bine pe parintele Gabriel Nicu, a dat binecuvantare pentru o carte care a aparut ulterior. Crezi ca acest episcop chiar nu-si cunoaste preotii de care raspunde si da binecuvantari aiurea? Inteleg ca-l admiri pe parintele Iustin, dar cred ca am prezentat destule argumente ca s-a produs o grava eroare.
Cineva a vrut sa-i inmormanteze si imaginea. Trist, dar adevarat! Iar dac-o fi adevarat c-a fost ,,ajutat'' sa mearga in lumea dreptilor, apoi este mucenic si sunt de plans cei ce-l ponegresc si nu se pocaiesc de acest pacat. Tu, in aceasta problema, nu te lua dupa cateva fraze spuse in nu se stie ce imprejurari de parintele Iustin. Un om duhovnicesc drege busuiocul cu usurinta pe cand un om de rand judeca si-si agoniseste pacate. Aici e diferenta.
Da cautare ,,parintele Nicu Gabriel" si verifica ce-am scris in postarea anterioara. Incearca sa intelegi ca ai gresit titlul acestui topic. Asta e. Se mai intampla... Sustine-l cu pace pe parintele Iustin, dar nu in aceasta problema! Aici a gresit binecuvantatul. Si n-o spun eu, ci o spun doi pustnici mai in varsta decat dumnealui. Asta e! Se mai intampla...
|