iata citatul:
45. Precum si este scris: "Facutu-s-a omul cel dintai, Adam, cu suflet viu; iar Adam cel de pe urma cu duh datator de viata";
Iata ca e tocmai pe dos ce vrei tu sa spui. Ce inseamna suflet viu altceva decat suflet nemuritor? Iar duh datator de viata nu inseamna ca automat le da mortilor un alt suflet nInvierea e mai tarziu, la cap 20:
3. Si cantau o cantare noua, inaintea tronului si inaintea celor patru fiinte si inaintea batranilor; si nimeni nu putea sa invete cantarea decat numai cei o suta patruzeci si patru de mii, care fusesera rascumparati de pe pamant.
4. Acestia sunt care nu s-au intinat cu femei, caci sunt feciorelnici. Acestia sunt care merg dupa Miel ori unde se va duce. Acestia au fost rascumparati dintre oameni, parga lui Dumnezeu si Mielului.
5. Iar in gura lor nu s-a aflat minciuna, fiindca sunt fara prihana. (Apoc 14
[SIZE=3] Iata aici suflete constiente iar invierea cu trupul e mai tarziu la cap 20[/SIZE] [SIZE=3]si culmea nu spune ,,am vazut pe cei taiati,, ci spune [COLOR=Red]sufletele celor taiati [/COLOR]si apoi spune ca au inviat, nu inainte.[/SIZE]
4. Si am vazut tronuri si celor ce sedeau pe ele li s-a dat sa faca judecata. Si [COLOR=Red]am vazut sufletele[/COLOR] celor taiati pentru marturia lui Iisus si pentru cuvantul lui Dumnezeu, care nu s-au inchinat fiarei, nici chipului ei, si nu au primit semnul ei pe fruntea si pe mana lor. Si ei au inviat si au imparatit cu Hristos mii de ani.
Iata ca mereu ne lovim de suflete vii si constiente
Pastreaza cronologia si nu mai fi obsedat de inviere care mai la urma.Daca ar fi asa cum spui tu, Hristos nu l-ar mai fi strigat pe Lazar sa vina afara, ci i-ar fi suflat suflare de viata ca la Facere. Cum putea Hristos sa-l strige pe Lazar care era mort daca sufletul lui n-ar fi fost viu? Pe cine a strigat Hristos cu numele Lazar daca asa cum eronat sustineti voi, si trupul si sufletul lui Lazar erau moarte? La fel si la invierea fiicei lui Iair si la fiul vaduvei.
|