View Single Post
Vechi 04.02.2009, 08:02:11
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit cip-cirip

Stimabili forumisti din toata lumea,

Va aduc la cunostinta urmatoarele:

1. Aproape in orice obiect care contine o parte electronica se gaseste cate un cip sau mai multe cipuri. Daca nu stiati asta, ati aflat acum. Deci ce-i de facut? O sa aruncati televizoarele, calculatoarele si toate obiectele electronice la gunoi? Nu cred.

2. In Apocalipsa scrie clar de un semn, ceva care va fi pus pe/in mana dreapta sau pe/in frunte. Probabil va fi injectat un astfel de cricuit electronic cu memorie si eventual un mic procesor, care va fi capabil sa comunice niste date stocate unui scanner prin intermediul unei antene (crutati antenele din casa, nu le distrugeti, nu le aruncati ca n-au facut nimic rau). Deci, pana va fi vorba de stampile micro-electronice sau implanturi pe mana dreapta sau pe frunte, va rog cat de respectuos pot sa va vedeti de pacatele voastre, ca mai este pana atunci. Nu mult, dar e vorba de zeci de ani oricum (chiar si zece). Mai sunt cateva semne de implinit pana sa vina vremea cipurilor. Deci sa avem grija de moartea care poate veni si astazi si sa nu ne gandim mai mult decat se cade la componentele electronice din carduri/buletine/pasapoarte, ca nu are sens.

3. Daca ne vom impaca cu Dumnezeu si cu constiinta, atunci vom fi paziti prin pronia Lui de orice rau si de orice amagire. Numai sa fim sinceri. Sa scapam mai intai de rau din noi si vom fi feriti de raul care poate sa vina dinafara.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote