"poi tzi se cuvine tzie astfel sa-mi vorbeshti? lichea neshpurinata, ma-ntrebi tu ce ziceam? adevarat graiam, ca nu sufar minciuna shi nu iubesc mandria shi ii urasc pe lei shi vreau egalitate dar nu pentru catzei" asha a grait un dulau mare patriot shi foarte "responsabil" ca sa ia pe altzii la rost.
deci sper sa nu pun botul shi sa plec urechea la astfel de mocirliri gospodareshti, ca sa ma faca duhul rau sculishoara sculata a duhului minciunii maririi de sine ca sa ma rascol shi sa lvesc in tzepushe...
Sa nu se fi ars sfantul Ap Pavel la ochishori? deci daca la ochishori s-a ars, dar atunci de urechiushele mele nu tzi-e mila? caci asha a zis Domnul facand referire la Saul, shi asha s-a aratat ca fiu al Lui David, spund asemenea lui:
"Saule, Saule, pentru ce ma prigoneshti?"
sau l-a sfatuit pe Moise pe munte cand a trecut de ingerul ieshit din rug care l-a intampinat, ca sa se lamureasca el cum de rugul nu mistuieshte Pomul, dar Glas din Rug s-a auzit, de la Domnul:
"Moise, Moise, nu te apropia aici!"
asha ca, draga fetitza cu chibriturile, ce frumoasa era povestea aceea, eu n-ash vrea s-o patzesc shi sa ud canapeaua... ori sa bat covoare pentruca le doare.
deci ma iarta ca te iert shi de data asta, shi ma iarta ca eu ash dori sa am buna credintza cand discut cu cineva, dar poate ca nu am shi de aia ma pedepseshti mereu dumneata... vorbind shi jignind cu atata patima, asociind raul (de 60 de ani al) altora de fratzii mei shi surorile mele pucioase, (eu nu-s pucios ci mirean pacatos din BOR) surorile cele fara nici o vina, decat ca sunt maturatori, ingineri, portari, bucatri, artishti, shomeri, totzi oameni obscuri cu afaceri obscure, neinsemnatzi dar iata care au primit MARE Dar de la Hristos-Duhul, shi il poarta in suflet ca atare, ca un Dar Mare shi Binecuvantat, deshi trambitza e mica... pentru ca sa marturiseasca shi ei Adevarul, caci noi am fost suprascrishi cu minciunile antichristului, ca sa-l primim cu entuziasm cand vine sa se autointroneze cu participarea patriarhului... de 60 de ani ne-a pregatit... pentru internatzionala asta CIE-Vulcana, CMB, shi toate elitele elitiste ale ateismului shi satanismului care se imbraca in pui, in oameni blanzi, in 'beratori de sub stapanirea Lui Dumnezeu, in mantuitorii neamului romanesc...
dumneata nu vezi cat de plini suntem de erticul-ortodox?
poi fara Hristos-Duhul venit dupa 7500 de ani de la facere shi dupa 2000 de ani de la Rastignire, din cei 15000 datzi omului oricum ar fi el din care 10000 ani detzinutzi in iadul lui antichrist, poi fara Hristos-Duhul ne-ar manca minciuna cu fulgi cu tot... de vi ne-ar manca asha cum ishi mananca crocodilul puishorii pana invatza sa inoate prin mocirla... cat timp seamana puii cu mormolocii de broasca... sa poata introna ei noua ordine mondiala:
"nici bani fara munca, nici munca fara bani" ca shi cum ar fi zis sf. Pavel asha ceva, dar sf Pavel a zis o nevointza duhovniceasca:
"Cine nu lucreaza nici sa nu manance"
adica sa ramana credincios, sa se nevoiasca, sa se roage, sa posteasca, iar daca lucreaza atunci sa manance shi nu sa se grozaveasca asha incat sa se istovesca prea tare shi sa-shi faca rau, caci sf Pavel precis l-a iubit pe om shi pe credincios, de la Dumnezeu... shi ce au priceput "oamenii de bine", aia "responsabili"? asha au priceput de au creat imperiul mashinilor, imperiul Contraataca, Matrixul revolutziei shi contrarevolutziei, glumea shi antiglumea omidei shi palamidei, care este defapt HULA shi iarashi hula cea mare, internatzionalizarea rascoalei lacomiei!
asha ca draga soara shi domnishorica nemultzumita pe pucioshi ori pe Dumnezeu, dar eu cred ca pe mine eshti nemultzumita fiindca eu ma stradui sa-i cred shi sa-i urmez astfel ca eu nu pot decat sa-tzi multzumesc incaodata ca totushi mi-ai adus la cunoshtiintza Adevarul celor 7 trambitze ale Domnului pentru vremurile din urma.
Ma iarta ca eu cred shi nadajduiesc pentru ca shi eu te iert ca ma atragi sa hulesc. (orice om indiferent cine ar fi, ateu sa antichrist, sau mason, sau comunist, drac de ar fi n-ai voie sa-l manii shi sa-l huleshti ci shi pe el tot cu duhul blandetzii trebuie sa-l aduci acasa, ori sa-l alungi prin cuvinte duhovniceshti, frumoase shi drepte, ca pentru tot omul, pentru ei s-a Rastignit Dumnezeu acum 2000 de ani, shi de mii de ori, prin sfintzii si slujitorii Sai)
dar cine sunt dushmanii omului? casnicii sai! "Voi dara binecuvantatzi pe dushmanii voshtri"