Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Vsovi, nu pot să nu mă minunez de sinceritatea ta, așa cum zici: "eu ma stradui sa-i cred shi sa-i urmez ".
Nu te mai strădui atâta, pentru că e o cale și mai simplă. Eu mă gândesc că acum, după ce te-ai dumirit că pucioșii sunt "fratzii tai", cel mai bine este să-ți iei inima în dinți și așa să te prezinți direct lor. De exemplu: le dai un Mail scurt, scurt: "Eu sunt Vsovi", apoi te semnezi cu semnătura ta obișnuită:
[COLOR=red]+,vs[COLOR=yellow]o[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]vi~[/COLOR][COLOR=yellow][COLOR=red]so[/COLOR]vi[/COLOR][COLOR=blue]diu=[/COLOR][COLOR=#000000]intRAT,PăkfeagreșesOrtodox_[COLOR=plum]Țăt[/COLOR]? [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]GL[/COLOR][COLOR=yellow]um[/COLOR][COLOR=blue]ea+[/COLOR]antiGLumeaLUmii=FUmgriJ;vrinăGâdÎnrezuSMiMîMu-IRpaRR[COLOR=plum]s[/COLOR]n[COLOR=plum]lă[/COLOR]
DISTRAȚIea-i numeletău/pLăudărojENE INterI[COLOR=plum]Odor[/COLOR]+bd+ălib LaSHENGHEENa
Alungă DD pe Ăl RăU,suicigashK bucgurea d'Mesi[COLOR=plum]EUjj[/COLOR],după PreaSfanta(voia3Ta+)
DEsJiCHEPTgaFulljGERmînvâr jig sL'p[COLOR=plum]rrOZ[/COLOR]eNkPANdtEL,[COLOR=red]dr[/COLOR]SlaOaFumT'SLAșUȘexY,supe[COLOR=plum]RSdznFATz[/COLOR]+ID
:-(PileOqqqZOOFagEA,BAcAs-aLin,d3xNeCHR,jĂmînăTrUFexaj,pATH-pOtrivitNIcT,[COLOR=red]IU[/COLOR]mbui[COLOR=plum]BARa[/COLOR],mINTeReS42)-:
Ei o să-și dea imediat seama cu cine au de-a face, că e foarte perspicaci din fire, au nasul fin. O să zică pe loc: " Hait! Ăsta-i de-la nostru! Să nu-l scăpăm.". Și imediat o să-ți răspundă și ei printr-un Mail și o să te cheme la Pucioasa, ca să le faci o vizită preliminară, pentru a se convinge că ai numai gânduri bune, și după aia o să te integreze și pe tine în sistem.
Să vezi ce bine o să-ți meragă în continuare! O să-mi mulțumești pe urmă și-n culcare, ș-n sculare, pentru acest sfat prietenesc.
|
poi vada ca acuma, daca n-ai incotro, insinuezi ca ei sunt schizofrenici, eu la fel shi ca atare, ne-am gasit, shi ne putem culca shi scula asemenea...
poi shi daca am fi asha, nu cumva e mai bine pentru noi sa ne trateze Hristos-Duhul durerile, decat cei carora v-atzi pus voi sculishoare ca sa ne demascatzi shi sa ne internatzi ca sa ne putetzi vindeca cu:
tzigara, bertate, boabe (droguri) ca sa nu va incurcam la propriul tratament pe care il folositzi pentru voi:
pat, mancare, plimbare, ori mancare, neascultare shi desfranre... ca sa avetzi competnetza pentru pledoaria plina de na
luciFARiferi
zare
deci multzumesc ca ai facut apel la semnatura mea plina de dureri ca sa scotzi in evidentza ca ma potrivesc cu pucioshii pentru ca ash avea o doaga lipsa ori una in plus,
nu draga, eu cat am citit din Cuvantul Lui Dumnezeu (putzin am citit), mi s-a parut perfect Adevarat, neverosimil, inexplicabil, dar nu am nici un dubiu, cred fara-ndoiala ca e de la Hristos-Duhul shi e glasul Proorociilor pentru ca este conform cu scriptura shi se deslusheshte printre randuri durerea shi dragostea Domnului pentru oameni, pentru creshtini, pentru romani, deci asha zic shi eu straduindu-ma sa cred daca iarashi cad in indoieli, ca sa traiesc nu ca sa ma laud, ci sa fac, ce pricep eu de acolo, caci drept au grait Trambitzele, frumos shi dulce a fost shi este glasul fiecareia din cele 7 Trambitze ale Domnului... ca doar dumneata m-ai invatzat despre ele... shi itzi multzumesc pentru marturisire, caci de la Dumnezeu au marturisit.
asha ca nu mere nici mocirlirea cu spitalul 6 ori 9 ca un 6 intors ca daca pledoaria nu tzi-a mers acuma nu te pui sa-l faci pe advocatul apararii ori pe Judj ca nu e in toate mintzile.... se poate shi asta, dar la sfarshit tot se va arata Dreptatea... cand vei vedea cum stralucesc sfintzii in Lumina Domnului shi unii s-au facut asha ca intunericul ridicat deasupra genunii... prin faptele lor, prin viatza lor traita in Marea JuMara Amara a gLumii umpluta cu seul minciunii ca sa fie buna la gust. Caci gLumea se bucura doar de ale sale... pe cand Dragostea nu cauta ale sale ci se bucura de Adevar, cu multa umilintza de Duh shi smerenie presarata pe cale shisfiala shi inima shi patima infranta shi smerita, shi cruce, ca asta este jertfa Bineplacuta de Dumnezeu, creshtinul cu inima infranta pe care Domnul nu o va urgisi... ca degeaba ma fac chimbal rasunator, ori imi dau trupul sa fie ars de viu caci daca dragoste nu am, nimic nu sunt... shi la nimic nu-mi foloseshte.
sper ca macar atat ai intzeles:
VI[COLOR=plum]vis[/COLOR]IS orbr[COLOR=red]aUR[/COLOR][COLOR=red]Ana[/COLOR]lfa[COLOR=plum]BT[/COLOR],PIsM:EGoG:LINdA,zi,mor,j
(acolo puteam sa pun jegoG, ori jex, ori jexy ca asta-i moda, asta-i trendul)