View Single Post
Vechi 04.02.2009, 16:42:40
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Citat

Citat:
sper ca macar atat ai intzeles:
VI[COLOR=plum]vis[/COLOR]IS orbr[COLOR=red]aUR[/COLOR][COLOR=red]Ana[/COLOR]lfa[COLOR=plum]BT[/COLOR],PIsM:EGoG:LINdA,zi,mor,j
(acolo puteam sa pun jegoG, ori jex, ori jexy ca asta-i moda, asta-i trendul)

Îmi cer scuze că am plagiat după Vsovi, dar n-am avut încotro. Altfel, nu m-aș fi putut face înțeleasă.

Vsovi, te rog frumos să-mi tălmăcești această șaradă: VI[COLOR=plum]vis[/COLOR]IS orbr[COLOR=red]aUR[/COLOR][COLOR=red]Ana[/COLOR]lfa[COLOR=plum]BT[/COLOR],PIsM:EGoG:LINdA,zi,mor,j

Îți mărturisesc deschis că la noi în B.O.R. nu mai avem nici tălmăcitori, nici prooroci, nici grăitori în limbi, căci toate au încetat, după cuvântul proorocesc: Cât despre proorocii – se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși(I Cor.13,8) [COLOR=Red]Ăsta e și motivul pentru care pucioșii spun că B.O.R. nu mai este biserică adevărată, deoarece nu mai are darul proorociei. [/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black] Am ajuns cu toții niște neputincioși. În schimb pucioșii îl au (așa pretind, cel puțin) și de aceea se consideră SINGURA biserică adevărată. E drept că aici ei intră în competiție cu celelalte secte, care pretind toate același lucru. Dar lor nu le pasă, au șoricul gros.

Cât despre [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black]preoții din B.O.R., pucioșii spun că toți au pe frunte "pecetea lui Antichrist". Cu excepția lui Irineu, desigur, pe care tot mai speră să-l "recupereze" odată și odată.
[/COLOR][/COLOR]