Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Citat:
sper ca macar atat ai intzeles:
VI[COLOR=plum]vis[/COLOR]IS orbr[COLOR=red]aUR[/COLOR][COLOR=red]Ana[/COLOR]lfa[COLOR=plum]BT[/COLOR],PIsM:EGoG:LINdA,zi,mor,j
(acolo puteam sa pun jegoG, ori jex, ori jexy ca asta-i moda, asta-i trendul)
Îmi cer scuze că am plagiat după Vsovi, dar n-am avut încotro. Altfel, nu m-aș fi putut face înțeleasă.
Vsovi, te rog frumos să-mi tălmăcești această șaradă: VI[COLOR=plum]vis[/COLOR]IS orbr[COLOR=red]aUR[/COLOR][COLOR=red]Ana[/COLOR]lfa[COLOR=plum]BT[/COLOR],PIsM:EGoG:LINdA,zi,mor,j
Îți mărturisesc deschis că la noi în B.O.R. nu mai avem nici tălmăcitori, nici prooroci, nici grăitori în limbi, căci toate au încetat, după cuvântul proorocesc: Cât despre proorocii – se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși(I Cor.13,8) [COLOR=red]Ăsta e și motivul pentru care pucioșii spun că B.O.R. nu mai este biserică adevărată, deoarece nu mai are darul proorociei. [/COLOR][COLOR=red][COLOR=black]Am ajuns cu toții niște neputincioși. În schimb pucioșii îl au (așa pretind, cel puțin) și de aceea se consideră SINGURA biserică adevărată. E drept că aici ei intră în competiție cu celelalte secte, care pretind toate același lucru. Dar lor nu le pasă, au șoricul gros.[/COLOR]
[COLOR=red]Cât despre [/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black]preoții din B.O.R., pucioșii spun că toți au pe frunte "pecetea lui Antichrist". Cu excepția lui Irineu, desigur, pe care tot mai speră să-l "recupereze" odată și odată.[/COLOR]
[/COLOR]
|
e vorba de shtiintzele astea care prevestesc vremea, ce va fi peste o luna, ce se va descoperi peste catziva ani, despre capacitatzile omului de a socoti el ajutat de cele 7 capete shi cele zece coarne ca sa faca el asha de frumos prvestiri... deci shtiintza omului shtiutor se va sfarshi, adica omul lui Dumnezeu nu shtiintza o va cauta ca sa shtie el ce este in sufletul altuia, ci se va sfarshi caci vor creshte ochii smeritzi shi duhovniceshti... care nu au nevoie de prooroci pentru ca de-ajuns un prooroc Hristos-Duhul, Hristos-Dumnezeu, sfanta Treime... deci astea toate vor inceta, vorbirea in limbi, proorociile shi calculelele omeneshti, previziunile, shtiintza pacatului ori a desavarshirii caci calea va fi Domnul, shi Adevarul va fi Domnul shi Viatza va fi Domnul, adica omul iarashi va reushi sa traiasca integrat intru Dumnezeu, nu cum zic aia de la MISA in absolut ci integrat in Dumnezeu MID, omul devenind asha ca un oMID, spre deosebire de regele omida shi vrajitorul palamida...
poi probabil ca pentru ca nu-i recunosc pe ei, proorociile de la Dumnezeu spun ca nu mai au darul proorociei, dar nu totzi ptoorocesc, ci important este a trai in Duhul Proorociei, deci nu tu sa prooroceshti ci sa ascultzi shi sa crezi shi sa respectzi DUhul Proorociei date prin cei aleshi de Dumnezeu, trimishii Lui... Deci daca arh Irineu are duhul proorociei, inseamna ca i-a recunoscut shi i-a crezut shi de aia spunei, dar shi eu ii cred, shi mai sunt multzi creshtini care ii cred, chiar daca nu marturisesc pe fatza... caci Domnul asha a zis, ca mai sunt... deci nu este Arh Irineu Pop Bistriceanul singurul cum insinuezi dumneata... dar poate ca este singurul Arhiereu... dar credincioshi sunt multzi... shi nu atat functzia conteaza cat trairea adevarului caci acolo este Biserica unde se marturiseshte Adevarul nu numai cu limba shi buzele ci cu inima shi prin viatza pe care o duci spre desavarshire dupa cum ascultzi de Hristos.
poi poate ca pecetea shi-au pus-o singuri neprimind pe Cuvantul lui Dumnezeu... caci Hristos-Duhul a venit a doua oara trimis de Tatal, ca sa marturiseasca despre Adevar... adevar care este mushamalizat shi calcat in picioare in aceasta tzara... mereu... pana shi de copiii creshtinilor.
nu este sharada shi intzelege fiecare ce poate:
VI[COLOR=plum]vis[/COLOR]IS orbr[COLOR=red]aUR[/COLOR][COLOR=red]Ana[/COLOR]lfa[COLOR=plum]BT[/COLOR],PIsM:EGoG:LINdA,zi,mor,j
de exemplu:
crezi ca vi dar visezi roz caci e IS-pita pentru pita shi n-o vezi caci eshti nemultzumit shi pizmash shi orb Rau pentru aur shi ura shi atunci striga Hristos din tine, dar tu nu auzi ca striga : "au rana" ca faci prea multa analiza shi ajungetzi ca nishte BT, de la tzigara, shi am ajuns abea la jumate shi am obosit, dar multe mai erau de tradus shi talmacit de exemplu VI e 6 la romani, VIIS e 7, isIS e ceva zeitate spurcata care te face sa visezi ca sa cazi in ispita, la Egipteni iar sod este de la sodoma, PIs de la pisica aia care a mancat shoricelul care a mancat malaiul binecuvantat de Dumnezeu in gradina cu porumb de la Vladimireshti, shi astfel proorocia lui Veronica a papat-o pisica, apoi oglinda e clar ce ar putea fi, sM este un fel de falsa smerenie, Lin este asha ca un ciubar mare pentru struguri, iar mor mormaie ursul.... iar de j nimeni nu scapa caci fiecare ishi va face procesul sau prin Cuvantul Lui Dumnezeu...
dar acum n-am avut chef sa-tzi traduc ca-s obosit... dar multe semnificatzii shi multe dureri mai sunt acolo in piramida taiata in doua shi lasat doar partea dreapta...