View Single Post
Vechi 04.02.2009, 21:08:24
andrei_b25 andrei_b25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2009
Implicit

"Cinci ani e enorm, e timpul sa treci peste" spunea scrabble. Nush daca sunt de acord sau daca nu sunt, pentru ca si eu poate sunt in situatia simonei. Pot spune ca am tinut la o fata ceva mai mult de 5 ani dar sa terminat dupa ce am cunoscut o alta fata pe care pot spune ca o iubesc, o fata care s-a despartit de mine de vreo 3 ori, o fata care, ca si in cazul simonei, vrea sa traiasca clipa, o fata care m-a injurat, m-a lovit, m-a umilit, hai sa spunem o fata egoista. Si aici marea dilema. Iubesc o astfel de fata si vreau sa o iubesc in continuare, chiar daca nu are nici macar un plus, chiar daca nu exista nici macar o persoana care sa fie de acord ca eu sa ma impac cu ea vreodata. Hristos o sa ma intrebe cat am iubit sau de ce nu am iubit. Eu ce o sa-i spun, pai sti Doamne, am iubit pana mi sa intors spatele sau am iubit pana mo lovit peste fatza sau am iubit 1 an, 2, 3, no ajuns? El oare ce-o sa-mi spuna atunci? Tu cand mi-ai intors spatele, Eu te-am iubit in continuare, tu cand m-ai lovit peste fatza cu pacatele tale, Eu te-am iubit in continuare, tu cand ai tinut post 1 an si 10 ani i-ai petrecut in destrabalari, Eu te-am iubit in continuare.
Da, si eu iubesc ca si simona, poate iubesc o persoana care nu ma merita si e o dragoste neimpartasita, dar de fiecare data cand as vrea sa spun GATA, ma intreb automat, oare ce ar face Hristos?
E pacat gandu asta sau nu e?
Si sa ma scuzi simona daca am scris si eu de-ale mele in topicu tau, dar intr-un fel m-am vazut in locul tau si simteam nevoia sa scriu si eu ceva.
Reply With Quote