View Single Post
Vechi 05.02.2009, 09:43:35
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Tâlcuitori și tâlmăciri

Citat după Vsovi:
[COLOR=Blue]__________________________________________[/COLOR]
[COLOR=Blue] VI[/COLOR][COLOR=Blue]visIS orbr[/COLOR][COLOR=Blue]aUR[/COLOR][COLOR=Blue]Analfa[/COLOR][COLOR=Blue]BT,PIsM:EGoG:LINdA,zi,mor,j

de exemplu:
crezi ca vi dar visezi roz caci e IS-pita pentru pita shi n-o vezi caci eshti nemultzumit shi pizmash shi orb Rau pentru aur shi ura shi atunci striga Hristos din tine, dar tu nu auzi ca striga : "au rana" ca faci prea multa analiza shi ajungetzi ca nishte BT, de la tzigara, shi am ajuns abea la jumate shi am obosit, dar multe mai erau de tradus shi talmacit de exemplu VI e 6 la romani, VIIS e 7, isIS e ceva zeitate spurcata care te face sa visezi ca sa cazi in ispita, la Egipteni iar sod este de la sodoma, PIs de la pisica aia care a mancat shoricelul care a mancat malaiul binecuvantat de Dumnezeu in gradina cu porumb de la Vladimireshti, shi astfel proorocia lui Veronica a papat-o pisica, apoi oglinda e clar ce ar putea fi, sM este un fel de falsa smerenie, Lin este asha ca un ciubar mare pentru struguri, iar mor mormaie ursul.... iar de j nimeni nu scapa caci fiecare ishi va face procesul sau prin Cuvantul Lui Dumnezeu...
[COLOR=Blue]____________________________________________[/COLOR]

[COLOR=Black] Cugetare de răspuns pentru Vsovi:

Extraordinar! Jumătatea de trapez isoscel, pe care frăția ta îl numești piramidă egipteană, ca să sugerezi mai bine taina, misterul, ineditul, ascundea nu numai semnătura inconfundabilă a persoanei și personașității frăției tale, ci și o înțelepciune extrem de adâncă, pe care limba română cu greu ar fi putut s-o exprime în cuvinte. Ce am înțeles eu (dacă am înțeles bine):

[COLOR=Red]_____________________________________________[/COLOR]
[COLOR=Red] Visezi roz ispita pentru pită, orb rău și analfabet! Au rană de la Bulgar TabaK. Șase romani e șapte zeițe Isis din Sodoma. Pisica a mâncat un shoricel mălăieț la Vladimireshti. Adică proorocia lu Veronica de la Vladimireshti a mâncat-o pisica, și nu Veginica de la Pushioasa, cu falsă smerenie. Oglinda e clară, fără ape adunate într-un ciubăr mare pentru struguri la care mormăie ursul: jjjjjjjjjjj, jjjjjjjjjjj, jjjjjjjjjjj.

Nimeni nu mai scapă !

Fiecare îshi face procesul său,
Prin "Cuvântul lui Dumnedzău"

[COLOR=Black] Ce să-ți mai răspund, că am rămas intezisă de asemenea profunzimi tainice. Ce proorocii minunate, condensate în 7-8 rânduri! Ce strălucire orbitoare a cugetului! Ce elegie propulsată spre înălțimi prin gimnastica ritmică a limbii! Limba română e un vax pe lângă limba duhurilor!
Am să mă străduiesc și eu de-acum încolo să-ți răspund cât de cât la fel, cu aceeași monedă, dar nu sunt sigură că voi reuși chiar de la început. Tre' să te pricepi să lucri cu duhurile, că astea e tare transparente și alunecoase. Îmi fac curaj, și încerc și eu, totuși:

[COLOR=Magenta]frpGud mvzfo przt!
nv75jfdzdoguz, gcfteăaivze vgdiongbi Khanci!
hf...jfuopqprutosiKIGidlforu....câch!
[COLOR=Black]
Amu, sper să înțelegi cât de cât. M-am străduit și eu cât am putut mai bine.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]