[COLOR=#ff00ff]frpGud mvzfo przt!
nv75jfdzdoguz, gcfteăaivze vgdiongbi Khanci!
hf...jfuopqprutosiKIGidlforu....câch![/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][COLOR=black]am vrut sa fac efortul sa te intzeleg pentru ca vad ca eshti tare dezamagita dar daca[/COLOR] ai inlocuit Kanci cu Kharici [COLOR=black]deja nu mai imi vine... dar ma fac ca nu vad shi ca n-am intzeles... ca sa nu zici ca te judec dinainte... fara sa-tzi acord dreptul de a fi socotita nevinovata pana se va pronuntza o sentintza definitiva shi irevocabila... adica pana la j din urma.[/COLOR] [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]frpGud [frate pudic cu suflet pacatos (G 6 gomora)] [/COLOR][COLOR=#ff00ff]ma, vezi sau ma-nvetzi fo adica fa-o ori foc, prozt! [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]nu vrei 75 j fetze de caine (doguz, caine mic, de uz comun), [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]geci fete ea-i zevzecule, veghe, dion, gabi, Khanci shi karici nu se traduce,[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]ca apoi sa sufli ushurata [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]hf... shi sa ma injuri considerandu-ma shi pe mine asha ca pe monseniorul Ghik care s-o dat la catolici sperand ca face un bine ortodoxiei shi sa confirmi shi tu, cum e shi parerea mea ca defapt asta e o treaba câch... [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][COLOR=black]deci sunt de acord cu cei ai zis cifrat, mai putzin cu vorbele mai "colorate"[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black]asta daca am priceput corect ce vrei sa spui, shi asta nu e vrajitorie shi nici spiritism shi nimic altceva decat sa citesc ce ai scris dumneata. shi iarashi te iert ca m-ai facut hotdog przt! dar in rest ma rog sa te ierte Dumnezeu. [/COLOR]
|