Nimic pe pamant nu este usor.
L-am cunoscut pe sotul meu cand aveam 25 de ani si am trecut prin foarte multe lucruri pana sa ajungem a forma o familie.Relatia dintre oameni este una foarte complexa,pentru ca oamenii sunt diferiti,iar incertitudinea pandeste adesea.
De copil,pana nu demult,am considerat iubirea cel mai periculos lucru,cel mai dureros si distructiv sentiment,tocmai datorita unei dezamagiri.Ce egoista sunt!Datorita unei singure dezamagiri care,parca,a reusit sa acopere toate relatiile frumoase.
Simona,cand am ajuns sa obosesc,si obosisem cumplit de atata durere si filozofie care-mi scapara in orice clipa,cand am obosit i-am cerut iertare Lui Dumnezeu pentru indaratnicirea de-a dori lucruri potrivnice,lucruri care,poate nici nu-mi erau de folos si L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea ceea ce crede de cuviinta ca-mi va face mai bine,ca-mi va linisti sufletul si cugetul,si nu in ultimul ran,ca-mi va intelepti prezentul si-l va umple cu binecuvantare.Am renuntat,apoi sa mai sper,sa mai cuget...iar problemele medicale m-au determinat sa renunt aproape de tot,instantaneu.
Imi amintesc,ca sufeream atat de tare,incat la scoala,pe aproape fiecare caiet;"iti sarut mainile si intreaga fiinta,tie,celui ce-mi vei lua povara de pe suflet si ma vei face sa te iubesc!"...si acela a fost sotul meu,insa,a aparut bine-nteles cu mult zbucium.
Nimic nu este simplu pe pamant!!!
Ai rabdare,draga Simona!Ai rabdare,timpul va vindeca totul SIGUR,nici eu nu credeam in sintagma aceasta in valtoarea suferintelor,insa,acum cred,din experienta.Ai sa vezi ca,atunci cand te vei astepta mai putin,va aparea si el.Insa,sa nu te mai gandesti profund la dezamagirea proprie,fiindca o apropii permanent de tine si nu o lasi sa se duca,astfel conferindu-i puterea ca sa te domine.Totul tine de tine si de intelepciunea si taria cu care tratezi lucrurile,restul vin in completarea lor.