Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Păi dacă [COLOR=#ff00ff]monseniorul Ghika s-o dat la catolici sperand ca face un bine ortodoxiei[/COLOR] , atunci și de frăția ta se va scrie în cărțile de istorie că te-ai dat cu pucioșii, ca să faci alt bine ortodoxiei. Că și avea Ortodoxia nevoie de binele vostru.
|
Draga Maria-Margareta, ca dumneata nu crezi in Cetatea Lui Dumnezeu de la Pucioasa shi de la Recea e treaba domniei tale, dar ce are una cu alta? iar daca dumneata asha shtii de gluma ca sa le amesteci shi sa le incurci shi toate sa fie rele ca daca is rai catolicii ori adventishtii atunci musai shi Noul Ierusalim... nu tzine... tactica asta cu mune, ca eu sunt lamurit, fiindca am cercetat, shi am citit... deci nu tzi-ai gasit fraierul sa ma convingi cu infierare proletara tot ce nu e cum zice linia partidului... NU draga Maria-Margareta... caci Hristos-Duhul ne spune Adevarul de peste 50 de ani... adevar mushamalizat de baietzii buni shi de la care pare-mi-se ca te-ai molipsit ca sa le faci dosar asha cum se faceau prin beciuri shi sa-i mocirleshti asha ca pentru gazeta, sau pentru cauza cea buna a "oamenilor de bine"....
deci tzi-am spus, ca ash dori mereu sa-i cred shi nu sa patzesc cum ar vrea cel rau ca sa cad in indoiala shi sa fac pe plac duhului minciunii maririi de sine... asha glumind mereu ca gLumea dar aia nu e gluma ca e HULA... pricepi dumneata cum vine treaba?
asha ca nu mai umbla cu facutul curatzeniei, ca habar n-ai de unde vine mizeria... shi vine de peste 60 de ani... cand Regele Mihai a fost dat jos de pe tron de Tatal Sau, apoi acesta a acceptat shi l-a lasat pe tron, apoi iarashi i-au luat tronul partidele cu Antonescu, iar in final rushii cu comunishtii shi apoi mereu mereu au incercat sa ne indoctrineze shi sa ne "salveze" stimatzii noshtrii conPatrihotzi, pana ce vor da o noua constitutzie, asha cum dicteaza Bruxelul shi care ar vrea ei sa acopere rahatul lor shi sa mushamalizeze complet multzimile de faradelegi facute peste capul nostru dar se pare ca acum vor zice ca i-am ales uninominal deci suntem deacord cu ce vor face... dar asha ne-au amagit ca adevarul nu se mai shtie... iar dumneata draga surioara, ai vrea sa taca DUMNEZEU?
deci ai de grija ca tzi-am spus, te iert shi ma rog pentru tine ca sa nu te spulbere Domnul cum au patzit unii care s-au impotrivit... tari la cerbice, ce shi-au astupat urechile ca sa nu auda, ochii sa nu vada, inimile sa nu devine sensibile la Adevar shi la chemare, ca nu cumva sa priceapa shi sa vina ca sa-i vindece Domnul de mishelie shi necredintza... shi de aia te iert shi mai zic un Doamne miluieshte-o pe MariaMargareta, pentru ca m-ai invatzat despre cele 7 trambitze, lucru care este exact corect shi Adevarat de la Dumnezeu... deci ai spus perfect ADEVARUL... de asta te tolerez orice ai spune, fiindca m-ai luminat din Lumina... poate fara sa shtii...
dar nu se poate sa fi asha calare mereu pe matura ca sa razbuni dumneata judecatzile aburului monden al barfei din prea mare responsabilitate patriotica ori gospodareasca asah ca shi cum Hristos-Duhul shi fiii shi ficele Sale ar fi eretici...
poi mai degraba or sa mearga la iad totzi, cu Arhierei cu tot daca in loc sa primeasca oamenii pe Cuvantul Lui Dumnezeu au sa se inhaiteze cu Cie-Vulcana Bai ori CMB... dar nu e obligator ci fiecare e perfect liber sa aleaga pe cine crede ca-l va duce in Imparatzia Cerurilor... e liber sa aleaga... cand are drum spre Pucioasa...
deci nu mai incerca sa ma convingi cu tot felul de tactici de compromitere ca doar cine fabrica dosare, ala vrea sa faca CENZURA, shi e clar ca ascunde ceva ori ii e frica sa nu-i fie luata suprematzia data nu de la Dumnezeu ci de la ala rau... functzia aia inalta... gLumeasca...
deci de cate ori sa te rog sa nu te mai joci cu FOCUL? ci sa pastrezi buna credintza in discutzia despre Adevar... ca altfel nu shtii ce scula te ridica duhul rau shi jocul carui monstru il faci, crezand ca faci un bine... ca ne scapi de sectantzi... dar tzi-am spus, NU ESTE SECTA! ci ei vorbesc DE LA DUMNEZEU. shi marturisesc ce li s-a dat... deci n-au nicio vina, caci asta li s-a cerut... nu-i mai acuza pe nevinovatzi crezand ca ai gasit pe dracul, ca ala e Dumnezeu iar dracul nu ar vrea sa ieshim noi la Lumina ca sa auzim ce ne spune Dumnezeu... ci ar vrea sa ne distrugem intre noi... ca orbii!
deci draga Maria-Margareta... linishteshte-te draga cu patimashia asta antisectanta... ca nu totzi ce au fost anatemizatzi au greshit, nu totzi sectantzii sunt ticaloshi, ci uneori de frica mai shi greshim, shi istoria e plina cu cazuri cand sfintzii ce graiau de la Dumnezeu au fost izgonitzi shi alungatzi shi prigonitzi... shi apoi Biserica revenind, iarashi i-a recunoscut pe ei defapt dreptzii aparatori ai Credintzei... purtatori de Hristos...
asha este shi acum, fara-ndoiala, vorba PF Patriarh Teoctist, ca pe vremea lui s-a sfintzit Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa... shi aceea de la Recea. pe la mijlocul acestui veac curmat de Dumnezeu in 1992, cum spun sfintzii Calinic shi altzii prin marturiile shi proorociile lor...
tzi se pare ca vreau sa te pacalesc? poi citeshte shi te vei convinge singura, dar daca nu te incumetzi sa crezi, atunci "pashtetzi iarba pe care o cunoashtetzi" ne indeamna CLD.