View Single Post
Vechi 05.02.2009, 19:51:03
andrei_b25 andrei_b25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2009
Implicit

Nu s-au mai vazut de 1 an, deci nu cred ca mai poate fi vorba de manipulare. Poate doar indiferenta din partea lui. Cat despre dragostea simonei nush daca e obsesie sau daca e una adevarata. Sunt si eu in cazut ei...parca iubesc o naluca si parca nu vreau sa renunt la ea. In lipsa alternativelor, tind sa cred ca e mai mult obsesie, dar daca exista alternative si tu tot pe el il doresti, atunci as putea spune ca e mai mult dragoste adevarata. Si daca e asa, sunt placut impresionat ca mai sunt inca oameni care pot sa iubeasca asa.
Nush care e povestea voastra cu de-amanuntu sau care e relatia ta cu Dumnezeu, de asta nici nu vreau sa zic, iubeste-l in continuare sau uita-l. Iti pot spune doar ca eu dupa fiecare despartire, m-am simtit mai aproape ca niciodata de Dumnezeu si inainte de despartire sincer iti spun erau momente cand nu ma mai recunosteam(excese de furie, orgoliu, griji pentru tot felu de lucruri materiale, griji pentru persoana mea). Poate ca asa obisnuieste Dumnezeu sa ne aduca mai aproape de El, prin suferinta.
Eu unu, simt ca toate astea se intampla cu voia Lui si ceva imi spune ca mai e nadejde sa fie bine, chiar daca nu vad cum ar putea fi bine.
Chiar daca sunt mai mic ca tine simona, poate ca avem un lucru in comun: iubim la fel de mult :D, asa ca...Doamne ajuta.
Reply With Quote