Citat:
În prealabil postat de scrabble
cristiboss56, sa nu intram in dilema "de ce se intampla lucruri bune oamenilor rai si lucruri rele oamenilor buni". Pentru fiecare dictator cazut in plina glorie se gasesc 100 de copii nevinovati care au murit in prima saptamana de viata.
Eu sunt una din persoanele care isi asuma riscul (eu nu-l vad ca risc) de a-si trai viata dupa percepte proprii si nu impuse acum 2000 de ani.
Daca Dumnezeu exista, daca ajung la judecata de apoi si Dumnezeu o sa-mi reproseze modul in care mi-am trait viata, o sa-l afurisesc cu toate sudalmile posibile pentru ca mi-a dat liber arbitru pentru ca apoi sa-mi conteste felul in care am trait. Focul vesnic nu ma sperie, in caz ca exista, si m-as duce acolo pentru o eternitate numai ca sa demonstrez un punct de vedere, ca sa ma razvratesc impotriva unui Dumnezeu dictator si injust dupa parerea mea.
Oricum, ateii, agnosticii si membrii tuturor religiilor, altii decat crestin-ortodocsii, vor ajunge in Iad pentru ca nu s-au inchinat Dumnezeului care trebuie. Am un loc asigurat in al saptelea subsol, asa ca abia astept sa ridic pumnul strans la cer in semn de sfidare.
Numai bine.
|
Of suflete, ce usor vorbesti acum ! Stiu , esti liber sa crezi ce vrei , dar toti vom da socoteala , iar cei ce nu sunt din neam cu noi si nu L-au cunoscut pe Dumnezeu Cel adevarat , fara voia lor, vor fi judecati dupa faptele lor . Stiu ca esti liber , precum sunt si eu si toti din lumea asta , si iti respect libertatea , atata timp cat si tu mi-o respecti pe a mea si chiar si atunci cand tu sau altcineva nu mi-o respecta, eu ar trebui sa nu ma tulbur sau sa judec. Dar sunt om , cu slabiciuni si pacate si ti-o spun in fata tuturor ca unul ca tine sau asemanator tie, ma tulbura si-l voi judeca . Nu suport hulitorii si batjocoritorii de Dumnezeu. Macar aveti bunul simt si nu dialogati pe teme de credinta si nu rostiti numele Domnului in desert. Ti-ai injosit propria mama , sti foarte bine la ce ma refer, te rog ai bunul simt si taci cand trebui sa taci si vorbeste cand trebui sa vorbesti. Pe acest forum Ortodox, trebui sa taci si sa vorbesti unde vrei tu. Nu-ti inteleg intrarea ta aici pe acest site, cand ai o puzderie de site-uri pentru gustul si nazuintele tale. Ai declarat deschis ca nimeni nu-ti va schimba obtiunea si ca nu vei crede nici cand in Dumnezeul nostru si al tuturor de altfel. L-ai facut tiran ! L-ai batjocorit in fel si chip, prin vorbele si gandurile tale. Ce vrei de fapt Omule ?Sa devenim precum esti tu ?Niciodata, oaie ratacita, pom neroditor !