Citat:
În prealabil postat de nastac_miruna
Sincera sa fiu, nu-mi place topicul asta! Parca suna a serviciul "cadre" de pe vremuri!
De ce , nu putem comunica daca nu declaram aici totul despre noi? Eu credeam ca aici incercam sa comunicam mai mult cu sufletul, cu partea buna din noi, sa ne dezvaluim cat putem partea luminoasa din noi?
Cat ma priveste, nu conteaza varsta, starea sociala, apartenenta religioasa, decat sa reusim sa fim decenti, buni si iertatori unii cu altii! Sa ne acceptam asa cum suntem si daca este posibil sa invatam unii de la altii lucruri folositoare sufletelor nostre!
Am auzit pana acum de cipuri, de ascultarea telefoanelor, acum probabil ca a ajuns si aici pe internet pe acest forum!
Doamne ai mila de noi si lumineaza-ne!
|
E
OPTIUNEA fiecaruia sa completeze sau nu, cate ceva despre propria personalitate.. cine nu are nimic de spus

... (hm.. si asta spune multe

) ... in plus,doresc sa te intreb cum te-ai simti sa primesti zilnic cel putin cate o cerere de prietenie,aici pe forum, de la persoane al caror id il vezi ptr prima oara?... curios fiind sa vezi cine iti doreste"prietenia" accesezi profilul personal al respectivului/respectivei si???... ce sa vezi????

te lovesti de un mare spatiu liber... nici o data personala....ti se pare normal???si atunci vin si te intreb.. ce faci?? dai accept invitatiei sau o respingi???