Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe
[COLOR=purple]Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe[/COLOR][COLOR=purple](partea a II-a)
[/COLOR][COLOR=DarkRed] Ea face și desface totul la Pucioasa, ea îi învârte pe degete pe toți, cu o inteligență sclipitoare specifică schizofrenilor. Se pare ca nu degeaba a stat ea trei ani prin spitale, după moartea singurului ei copil, după cum ea însăși mărturisește. Singurele boli care te țin prin spitale cu anii sunt bolile de nervi. Celelalte, ori te omoară, ori te vindeci în cel mult două luni de ele și ți se dă drumul acasă.
Mihaela pretinde că "aude" Cuvântul lui Dumnezeu singură, sau cel mai adesea împreună cu Nicușor, "preotul" pe care-l ține pe lângă ea, lipit ca marca de scrisoare, și cu care doarme în aceeași cameră de ani de zile, deși nu sunt căsătoriți. Pe Nicușor a avut grijă Mihaela să-l divorțeze, ca să fie liber numai pentru ea. În schimb, altora care vin prin vizite, Mihaela le trântește mereu în față aceeași minciună, precum că ar fi 14 creștini care aud cu toții Cuvântul lui Dumnezeu. Poate fi Dumnezeu acolo unde se minte fără a se clipi din ochi, dar cu zâmbetul galeș pe buze? Asta să-ți răspundă soțul tău Mihai, dacă e în stare.
Oricum, dacă soțul tău va avea neastâmpărul și nesăbuința de a se duce la Pucioasa, ar fi bine să afle de pe acum că pe pucioși nu-i vor interesa decât bănuții lui (atâția câți are și cu câți vine din Canada, bani pe care nu-i va da pucioșilor de pomană, ci va fi invitat să cumpere cu ei toate icoanele care-i vor plăcea inimioarei lui). Dar în nici un caz nu se vor grăbi să-l închinovieze pe Mihai la ei , ci, după ce îi "recuperează" banii, îi vor da repede papucii. Dacă n-are bani, cu atât mai bine: după prima vizită, de curtoazie, nu o să-i mai intereseze persoana lui Mihai câtuși de puțin.
Diana, te mai aștept. Prefer pe email, e mai ieftin și pentru tine, iar pentru mine mult mai comod.
So long,
Anca.[/COLOR]
………………………………………………………………………………………………
from
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG][COLOR=#00681c]Mateescu, Diana[/COLOR] <dmateesc@maccosmetics.com>
to
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]Ionescu-Targoviste Anca <ancaionescutargoviste@gmail.com>
date
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]Tue, Nov 25, 2008 at 1:25 AM
subject
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]RE: o rugaminte din Toronto
hide details Nov 25 (8 days ago)
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image003.gif[/IMG]
Reply
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image003.gif[/IMG]
[COLOR=Blue]Buna ziua,
[/COLOR] [COLOR=Blue]Imi cer scuze pentru intarzierea cu care va raspund.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Am inaintat cererea comuna de divort in Octombrie si de la 1 Nov Mihai s-a mutat definitiv din casa.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Acum este in Romania in ‘vacanta’ la pucioasa pentru a primi noi instructiuni (in ciuda faptului ca acum cateva zile aici spunea ca este dispus sa renunte la orice numai pt a fi cu noi care suntem famila sa si ca nu poate trai fara noi). Obisnuitele minciuni…
[/COLOR] [COLOR=Blue]Dar toti stim ca vinovati nu sunt cei care instiga la miselii ci cei care accepta cu buna stiinta sa fie partasi la asa ceva.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Un lucru este cert: furtul si minciuna de la NIP(si dealtfel de oriunde) nu vor fi niciodata pe placul lui Dumnezeu oricat de mult se zbat cei de acolo sa isi creeze o logica pt toate actiunile lor.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Acum cateva saptamani am avut sansa vietii de a il intalni personal pe Parintele Roman Braga de la Manastirea Adormirii Maicii Domnului din Michigan. Anii multi petrecuti in temnitele comuniste din Romania nu i-au clintit credinta.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Asa cum spunea Sfintia Sa:” pentru orice ortodox doua taine sunt extrem de importante: Impartasania si Sfanta Liturghie.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Iar liturghia nu se rezuma doar la ceea ce se intampla Duminica in timpul slujbei in Biserica, ci reprezinta viata noastra de zi cu zi care trebuie traita ca o liturghie, cu respectul si demnitatea datorata acestei taine.”
[/COLOR] [COLOR=Blue]Conduita morala demna si implicit exemplul personal pozitiv sunt factori imperativi pentru fiecare dintre noi. Consider ca ne-o datoram noua individual dar si societatii din care facem parte integranta.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Va multumesc din tot sufletul pt raspunsul primit.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Din pacate nu stiu daca eu pot fi cu adevarat de folos altora in vreun fel, dar daca este cazul pot fi contactata pe aceasta adresa de email oricand.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Daca dumneavoastra considerati ca aceste 2 mesaje ar fi bine sa fie postate pe blogul dumneavoastra eu personal nu am nimic impotriva… chiar nu am nimic de ascuns.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Cu stima,
[/COLOR] [COLOR=Blue]Diana Mateescu
[/COLOR] [COLOR=Blue]…………………………………………………………………………………………………………………
[/COLOR]
from
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG][COLOR=#790619]Ionescu-Targoviste Anca[/COLOR] <ancaionescutargoviste@gmail.com>
to
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]"Mateescu, Diana" <dmateesc@maccosmetics.com>
date
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]Tue, Dec 2, 2008 at 3:43 PM
subject
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]Re: o rugaminte din Toronto
mailed-by
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]gmail.com
hide details 3:43 PM (10 minutes ago)
Reply
[COLOR=DarkRed] Dragă Diana,
Deznodământul acestei încercări prin care ai trecut nu mă surprinde. Multe sunt familiile destrămate în numele așa-zisei "purități" propovăduite de liderii pucioși. Trebuie să fii tare, și ca să reușești, trebuie să te rogi la Dumnezeu să te întărească El acolo unde te simți la capătul puterilor și al răbdării. Nu uita că mai există o șansă: aceea ca Mihai, odată ajuns la Pucioasa, să descopere treptat și acea față ascunsă a lucrurilor, și abia atunci să se trezească la realitate. Au fost și alții care au avut în cele din urmă această revelație, chiar dacă le-au trebuit ani de zile ca să vadă totul limpede.
Își mulțumesc pentru încrederea acordată, acceptând să publicăm pe blog corespondența noastră. Ea va fi un exemplu viu pentru alții, care poate se mai îndoiesc de felul cum se lucrează la Pucioasa pentru intoxicarea adepților și distrugerea familiilor ortodoxe. De asemenea, va fi un exemplu și pentru alți creștini care au avut experiențe similare,ca să aibă și ei curajul să le facă publice. În felul acesta, ar servi de exemplu celor care ar mai fi tentați să facă experiențe pucioase cu propria lor viață.
Anca Estera.
…………………………………………………………………………………………….
Îi invit pe toți și pe toate, creștini și creștine care au trecut prin experiențe similare, să le facă publice pe acest blog, pentru ca adevărul despre Pucioasa să se facă mai bine cunoscut prin cele trăite de ei. Să fim responsabili printr-o informare corectă nu numai față de noi, dar și față de semenii noștri. [/COLOR]
[COLOR=purple]………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple] 2 decembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple] …………………………………………………………………[/COLOR]
|