06.02.2009, 09:33:02
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
[COLOR=green][SIZE=3][COLOR=green]Femeia perfecta[/COLOR][/SIZE] [/COLOR]
[COLOR=green]Vroiam sa scriu cateva cuvinte despre femeia perfecta. Cum este ea…cine este ea…si ce rol are in viata unui barbat. [/COLOR]
[COLOR=green]Incercand sa incropesc o descriere, am dat de niste randuri care m-au lasat fara cuvinte. Randuri simple, scrise de un barbat…despre femeia perfecta. Despre femeia din viata, gandurile si sufletul sau. Atunci am realizat ca cea mai frumoasa descriere nu i-o poate face decat un barbat…barbatul care o iubeste. [/COLOR]
[COLOR=green]Asadar, las cuvintele sale sa o descrie: [/COLOR]
[COLOR=green]"Femeia perfecta, pentru mine, e cea care ma face sa zambesc dimineata. Chiar daca afara ploua si e frig. Chiar daca am visat urat. O vad si zambesc. Si ma impleticesc sa-i fac cafeaua. [/COLOR]
[COLOR=green]E femeia care-mi umple baia de farduri, desi eu sint (sau eram) mai ordonat ca un spartan. Vreau sa-mi iau periuta de dinti, cade in chiveta un ruj. Intind mana dupa deodorant, ma impiedic de servetele demachiante. Si dau la o parte 12 pomezi si 15 creme ca sa ajung la parfumul meu. Dar daca aceste "obstacole" nu ar exista, eu as fi singur. [/COLOR]
[COLOR=green]Cu femeia perfecta pot sta tolanit pe canapea, fara sa-i zic nimic, si sa ma simt bine. Cu ochii infipti in televizor, la un program care nu o intereseaza. Iar atunci cand nu e langa mine, privesc spre locul gol de langa canapea si mi-e dor de ea. [/COLOR]
[COLOR=green]Femeia perfecta are zambetul perfect. Si cei mai expresivi ochi din lume. Atunci cand rade, imi rade si mie sufletul. Insemna ca-i e bine. Si ca atunci, cel putin in acel moment, am facut-o fericita. [/COLOR]
[COLOR=green]Femeia perfecta ma intelege si ma accepta asa cum sint. Am multe calitati, dar am si, ohooooo, atatea defecte. [/COLOR]
[COLOR=green]Femeia perfecta m-a invatat sa nu mai fiu superficial. Si sa privesc intotdeauna dincolo de ambalaje. M-a invatat ca ce e bun nu se obtine usor. [/COLOR]
[COLOR=green]Si m-a invatat sa ma bucur de lucrurile simple. Pe care pana acum nu le vedeam. M-a invatat sa fiu atent la detalii. Pentru ca detaliile fac totul. [/COLOR]
[COLOR=green]Imi face ceai atunci cand sint racit si ma cearta atunci cand fac de prea multa vreme pe racitul. Si ma pune pe picioare. M-a invatat ca familia e cea mai importanta, si trebuie sa arat asta. M-a invatat ca iubirea trebuie aratata. [/COLOR]
[COLOR=green]Chiar daca crezi ca iubirea e "inclusa", subinteleasa, iar cei pe care ii iubesti stiu asta, spune-le-o. Vor fi fericiti. Pentru ca te iubesc." [/COLOR]
[COLOR=green]Asadar, pentru toate femeile din lume…fiti voi insiva si iubiti! [/COLOR]
[COLOR=green]Cineva spunea odata ca fara iubire, "sufletul singur lumineaza prea putin…"[/COLOR][COLOR=green] [/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=green]Primita pe mail[/COLOR][/SIZE]