View Single Post
Vechi 06.02.2009, 10:50:47
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Si cum anume nu v-am respectat libertatea, cristiboss56? M-am opus eu inchinarii dumneavoastra la ce dumnezeu doriti? Am venit eu in biserica la care va duceti duminica si nu v-am lasat sa intrati?

Eu am dreptul la opinie si pot sa am orice opinie doresc, chiar daca cineva se simte ofensat. Imi pare rau ca va simtiti ofensat, dar asta e, viata merge inainte. Nu pot sa-mi schimb parerea despre religiile lumii in general si despre Dumnezeul ortodox in particular doar pentru ca o persoana, undeva, se simte ofensata.

Si tocmai de-asta puteti sa ma detestati cat doriti, sa ma judecati cat doriti, pentru ca pe mine nu ma deranjeaza. Este pur si simplu una din consecintele ce survin din cauza opiniilor pe care le am despre viata, despre religie si am invatat de mult sa accept ca nu toata lumea este de acord cu mine. Daca a ma detesta va face sa va simtiti mai bine cu propria persoana, va rog, detestati-ma.

Sunt un pacatos? Da, dupa morala crestina. Sunteti un pacatos? Ati spus-o cu gura dumneavoastra. Atunci de ce ati fi dumneavoastra mai indreptatit decat mine sa va dati cu parerea despre Dumnezeu?

Daca Dumnezeu este o fiinta atat de sensibila incat nu suporta critica, daca se enerveaza intr-atat de tare doar pentru niste ganduri si cuvinte ale mele, daca din cauza acestor ganduri si cuvinte este gata sa stearga cu buretele faptele bune pe care le-am facut de-a lungul vietii, inseamna ca e imatur, irascibil, prea insetat de puterea autoritatii sale, mai fascinat, mai interesat de propria imangine si de propriul renume decat de propria creatie. Crede ca ma poate tine docil prin frica? Se insala. Nu ma voi supune unui astfel de Dumnezeu niciodata.

Despre relatia mea cu mama nu voi comenta, pentru ca tot ce-am avut de spus in aceasta privinta am spus in cadrul discutiei respective.
Nu te detest Omule, te plang si sti pana la urma ce detest ? Parsivenia ! Da, Parsivenia cea urat mirositoare ! ! !