Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
[COLOR=red]Hristos-Duhul[/COLOR] este o erezie, iar cei care o promovează sunt eretici. După înviere, Hristos nu S-a mai despărțit de trup, și așa rămâne în veac, chiar dacă trupul Său este de acum schimbat(transfigurat). Dacă S-ar despărți din nou de trup, devenind Hristos-Duhul, ar fi consemnată în istorie o a doua moarte a lui Hristos, ceea ce este absurd.
|
dumneata nu cunoshti scriptura, cum n-o cunosc nici eu, dar iata ca ne dam cu parerea shi osandim noi ori nu osandim asha ca intre cei mai celebri advocatzi, dar n-ai vazut poza cu Virginca shi Hristos facuta de sf Ap Luca? iar a Treia persoana este Hristos-Duhul care a Grait prin Prooroci. shi Aceste Trei Persoane Sfinte: Tatal, Fiul shi Duhul Sfant sunt Dumnezeu cel Adevarat. shi in Numele Lor ne pecetluim... sau dumneata n-ai citit ce a grait Duhul celor 7 Biserici in Apocalipsa? deci Iata ca Hristos-Duhul a grait lor... acela care a grait prin Prooroci, shi asha am scris eu Hristos Duhul ca sa nu se confunde cu tot felul de duhuri de draci... ca shi aia vorbesc prin oameni... uneori, ori le vorbesc la ureche, ori din ei inshishi ca shi cum ei inshishi ar fi...
deci eu am scris Hristos-Duhul ca sa nu le incurc, dar Domnul a scris:
Cuvantul lui Dumnezeu... Numele cel Nou al Lui Dumnezeu.