[quote=vsovi;114110]
Citat:
Īn prealabil postat de mihai07
ca in 1992 a curmat acest veac pe la mijloc aia mai scrie, adica eu asha am intzeles ca din 15.000 de ani cat are omul pe pamant de vietzuit cum o fi scris in Ceruri, din cele 10 zile cat am fost datzi in pushcarie de satana, l-a curmat acest veac dupa 7500 de ani, asha cum il curmase dupa 5500 de ani cand s-a Nascut Domnul din Fecioara Curata, deci iata ca asta am priceput eu, ca in 1955 a inceput Lucrarea Sa de a ne carmui prin saramura (Sodoma shi Gomora shi Egipet) ca sa ieshim la liman shi sa fim fii ai Luminii, lumina din Lumina, Ziua Intai. Sfanta Duminica... shi sa ajungem in Rai adica.... deci vezi s-a scris dar n-a reushit nimeni sa deschida Cartea, nu s-a gasit nimeni vrednic sa-i rupa pecetzile, nimeni n-a reushit sa ia cartea din mana Lui Dumnezeu... asha ca CLD a deschis-o pentru noi... caci mielul a biruit... shi impreuna cu El vor birui shi cei credincioshi pana la sfarshit.... ceva de genul asta...
dar voi suntetzi suparatzi inloc sa va bucuratzi de asemenea comoara...
voi osanditzi, inloc sa va veselitzi....
voi judecatzi shi va speriatzi in loc sa va indemnatzi la o viatza intru Dumnezeu....
|
vsovi noi doar observam cum unii schimba Evanghelia dupa bunul plac si incearca sa ii atraga si pe altii spre pierzare.
Am doar o intrebare pentru tine: tu ii considerii pe preotii din BOR care nu au primit CLD de la Pucioasa pecetluiti de antihrist?
Ca asa am vazut ca ii considera puciosii.