View Single Post
Vechi 06.02.2009, 12:57:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=mihai07;114112]
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
vsovi noi doar observam cum unii schimba Evanghelia dupa bunul plac si incearca sa ii atraga si pe altii spre pierzare.
Am doar o intrebare pentru tine: tu ii considerii pe preotii din BOR care nu au primit CLD de la Pucioasa pecetluiti de antihrist?
Ca asa am vazut ca ii considera puciosii.
domnule eu nu ma erijez sa-i judec nici pro nici contra, ca e treba Domnului sa-i dojeneasca cu Duhul Blandetzii... dar
am shi eu o intrebare? cum ii consideri dumneata pe evreii care l-au rastignit pe Fiul Omului? ce semn au aceia pe frunte?

dar este clar ca va insemna cu && antichristul in locul lui Dumneazeu ca precis o sa zica, Dumneata pe Fiul nu l-ai primit shi nici pe Duhul, shi o sa te pecetluiasca... asha o face dracul, in locul Domnului... dar ce o sa faci cand o sa vina chiar Dumnezeu shi-i va pecetlui cu semnul Sau pe ai Lui, iar restul ii va lasa suferintzelor care o sa incerce intreaga Lume....

deci cine nu primeshte pe Cuvantul Lui Dumnezeu e treaba lui ce semn poarta pe cap... Dar shi daca vetzi crede, shi daca nu vetzi crede, Dumnezeu va duce la indeplinire planul Sau, dar nu singur, ci cu Sfintzii Sai shi cu oamenii shi credincioshii Sai... Caci Dumnezeu este impreuna cu Sfintzii....