View Single Post
Vechi 06.02.2009, 13:22:02
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de baniutilizati Vezi mesajul
Hristos-Duhul se poate traduce si Dumnezeu-Dumnezeu. Cel putin e bine ca vrei sa faci parte din Biserica Ortodoxa Universala. Pentru a distruge nationalismul ar trebui ca pigmeii sau alte triburi de care rad si romanii sa fie considerate popoare alese, dupa trecerea la ortodoxie, ca prin cele slabe sa fie rusinate cele tari.
nu, eu cred ca e vorba de fratele mai mic al Fiului ca Ierarhie, este Hristos-Duhul care din Tatal Purcede shi care a grait prin Prooroci... shi Fiul era tot de la Duhul Sfant nascut shi din Fecioara Curata, din Psf Maria, de la Tatal daruit noua, dar era fratele mai Mare... dar Duhul este a Treia Persoana shi a Treia Putere Cereasca am impresia daruita de Tatal prin Botezul sf-lui Ioan Botezatorul... intru acelashi Unul Dumnezeu, Trei Puteri, Trei Voiri, Trei Persoane, o singura Fire Dumnezeiasca shi Una omeneasca, intru Unul shi acelashi Dumnezeu Tatal, Fiul shi sf Duh, asha ca un Frate ori ca un Fiu al lui Dumnezeu Fiul, exact precum este Avraam, Isaac shi Iacov denumit Israel de Dumnezeu... icoana cea vie a Sfintei Treimi, iar pe noi numindu-ne Israel din romani... caci tot creshtinul este ruman...

Deci eu nu am zis Dumnezeu-Dumnezeu asha ca un pleonasm, ci Hristos-Duhul, ca Persoana Sfanta shi Putere Cereasca, care purcede din Tatal shi este a Treia pe linie Ierarhica, ca un frate mai mic ori ca un fiu fatza de Hristos-Dumnezeu, Fiul, a doua Putere Cereasca dupa Dumnezeu Tatal...