Subiect: secte
View Single Post
Vechi 06.02.2009, 13:35:08
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FieRRy Vezi mesajul
despre spovedenie ce anume vrei sa spun sau marturisire este biblic ca sa te marturisesti unii altora... doar Pavel cum ai spus tu asa ne invata asta este adevaru. dar inafara de asta biblic sa e marturisesti si direct lui Dumnezeu, asta cred ca si la Biserica Ortodoxa este la fel n-ai cum sa spui ca asta nu e la fel, ca nu in fiecare zi de duci la preot sa te spovedesti si cand te rogi singur te marturisesti in Fata lui Dumnezeu.

ce argumente vrei sa iti spun ...
Imi cer scuze ca intervi in dialog,eu nu sunt de acord cu marturisirea care se practica la voi.Sa iti spun si de ce...pe postul TV CREDO in urma cu cateva zile,un pastor in fata multor oameni (tragic era ca erau foarte multi tineri) spunea ca el s-a culcat inainte cu peste 200 de femei iar acum l-a gasit pe Domnul si viata lui s-a schimbat.
Tu crezi ca atitudinea pastorului a fost una buna? Ce crezi ca se putea naste in gandul tinerilor? Iti spuneu,ca pot sa petreaca o viata desfranata apoi sa se boteze iar apoi sunt curati.
Iti spun ca in urma cu cativa ani un barbat a savarsit o crima (nu se stia acest lucru de nimeni) ,femeia lui a spus unei persoane :"boteaza-te ca ti se iarta orice pacat chia crima daca ai face"...CREZI CA ASA SE IARTA PACATELE DE USOR?
Reply With Quote