Subiect: secte
View Single Post
Vechi 06.02.2009, 13:57:28
FieRRy FieRRy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit pot eu sa iti raspund?

uite o intrabare care sa te fac sa vezi ceva anume.
IN BISERICA ORTODOXA EXITA BISERICI CARE PRETIND CA SUNT ORTODOXE DAR NU AU LEGATURA CU ORTODOXIA IN TOTALITATE? SI BISERICA ORTODOXA NU-I RECUNOASTE?
aici stii ca este un raspuns pozitiv exita asemenea biserici, la fel si in Biserica Penticostala, au aceasi inchinare dar exagerata si asa cred dar ei nu fac parte din Biserica Penticostala si sunt independeti sau nu au legatura cu alte biserici.
de unde a inceput hirotonosirea pastorilor neoprotestanti iarasi este un raspuns care face parte din istorie din clasa a 6a pana ce am intrat la facultate si chiar si la facultate am invatat Luther si Calvin sunt doi PROTESTANTI si deci istoria spune lucru deja prea mult ca nu mai este nevoie sa spunem cum a inceput hirotonosirea. si Biblic Pavel a primit de la insusi Iisus hirotonosirea.
stii ce ma invata Scriptura nu Canoanele Ecuemenice ... sa nu arunc margaritare in gura porcilor.
sincer si daca esti la teologie cred ca ai invatat doar pt examene daca nu cumva ai COPIAT la ele ca nu ti-a ramas nimic sa stii ceva iei dupa florile marului tot felul ce chestii. care nu ai sprijin pe Scriptura si sprijin pe Sfanta Traditie.
eu iti spun sincer nu ma chinui prea mult sa iti dau raspunsuri dar trebuie sa cercetezi in afara de Biblie si istoria crestinismului este curs la teologie in primul semstru dar si in al doilea al primului an. si o sa afli multe, sau citeste daca vrei ceva plauzibil citeste cartea Prof.Pr.dr. Nicolae Chifor, Istoria Crestinismului o gasesti cartea la libraria Sophie. poate descoperi ceva din tainele ortodoxiei, si nu te mai iei dupa ureche cu ortodoxia. inveti multe si de la profesorii ortodoxi care am toata stima si tot respesctul pt ca sunt niste profesori care chiar au studiat si ceea ce fac o fac cu dragoste. si in legatura cu rugaciunile prietene tot la aceasi librarie se gaseste o carte despre Rugaciune este o carte tot asa scrisa de un profesor din Bucuresti nu stiu cum il cheama imi cer iertare si are ceva de spus in legatura cu rugaciunea am ramas uimit ce a putut sa spuna...iar la modul de inchinare este o carte despre rugaciune post si tot ce inseamna legatura cu Dumnezeu si se numeste Bucurie Negraita cititi-o merita toate religile au de invatat ceva din modul de inchinare.
asa ca cititi mult invatati cresteti si apoi nu o sa va mai confruntati cu alte probleme, ca toti avem cateceva in fiecare religie, buruieni, si uscaciuni ...

cum pot eu sa cred ca exista mos craciun, si sa uit de nasterea Domnului Iisus care este esential?

cum pot sa cred ca femeile in ziua rastigniri au dus oua la cruce si Sangele Mantuitorului a curs pe acele oua si din cauza asta fierbem oua de pasti?

cum pot sa cred ca un om ca si mine care a trait o viata evlavioasa, cu caracter bun si moral si au murit si eu sa ii cinstesc la acelasi rang cu Mantuitorul MEU? cand alceva stiu ca pot sa spun ca nu mai traiesc eu ci traieste Iisus in mine? daca tu mori si devi SFANT (Doamne ajuta-ne sa fim cu totii) tiar conveni ca altii sa se inchine tie si sa uite de Iisus... ???
dragi mei aici nu e vorba de altceva decat ca spunem ceva ce nici macar unii dintre noi nu au citit, ne uitatm pe net, ne spurcam ochii cu ce vedem la televizor acelasi lucru, ce pot eu sa spun ca preotul de la Tanacu asa a primit un vis de la Dumnezeu sa fie femeia aia eliberata de diavol, a dat gres??? nu prieteni nu pot sa spun asta numai ca nu a citit Scriptura a mers dupa traditie. daca o citea stia ce sa faca. sigur nu se ajungea la asemenea chesti?
stim sa dam cu pietre, dar este vremea sa rupem gardurile dintre noi, si sa ne pocaim dupa Biblie nu dupa ureche, nici muzica nu se face dupa ureche?!