Subiect: secte
View Single Post
Vechi 06.02.2009, 14:51:23
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Iata temeiurile noastre pentru a ne ruga Sfintilor ca ei sa mijloceasca pentru noi inaintea lui Hristos, prietenul lor mai apropiat decat noi, pacatosii:
7. Acum insa da inapoi femeia omului aceluia, ca e prooroc, [COLOR=Red]si se va ruga pentru tine si vei fi viu;[/COLOR] iar de nu o vei da inapoi, sa stii bine ca ai sa mori si tu si toti ai tai!"(Fac 20,7)

11. Atunci a zis Aaron catre Moise: "[COLOR=Red]Rogu-ma, domnul meu,[/COLOR] sa nu ne socotesti greseala ca ne-am purtat rau si am pacatuit!
12. Nu ingadui dar sa fie Mariam ca cel nascut mort, al carui trup, la iesirea din pantecele mamei sale, este pe jumatate putred".
13.[COLOR=Red] Atunci a strigat Moise catre Domnul si a zis: "Dumnezeule, vindec-o!" (Num 12

[/COLOR]5. Apoi a zis iarasi Samuel: "Adunati pe toti Israelitii la Mitpa si [COLOR=Red]eu ma voi ruga pentru voi Domnului".[/COLOR] (1Regi 7,5)

8. Acum deci luati sapte vitei si sapte berbeci si duceti-va la robul Meu Iov si aduceti-le, pentru voi, ardere de tot; [COLOR=Red]iar robul Meu Iov sa se roage pentru voi; din dragoste pentru el, voi fi ingaduitor, ca sa nu Ma port cu voi dupa nebunia voastra, intrucat n-ati vorbit despre Mine asa de drept cum a vorbit robul Meu Iov". [/COLOR]
9. Astfel Elifaz din Teman, Bildad din Suah si Tofar din Naamat, s-au dus si au facut cum le spusese Domnul, si [COLOR=Red]Domnul a primit rugaciunea lui Iov.[/COLOR](Iov 42

38. Si sculandu-Se din sinagoga, a intrat in casa lui Simon. Iar soacra lui Simon era prinsa de friguri rele si [COLOR=Red]L-au rugat pentru ea[/COLOR].(Luca 4,38)

Noi nu-i cinstim pe Sfinti ca pe Hristos (de unde ai scos tampenia asta), ci ca pe ministri si prieteni ai lui Hristos carora El le-a dat puterea de a lega si dezlega pacatele in numele Lui(Ioan 20
21. Si Iisus le-a zis iarasi: Pace voua! Precum M-a trimis pe Mine Tatal, va trimit si Eu pe voi.
22. Si zicand acestea, a suflat asupra lor si le-a zis: Luati Duh Sfant;
23. Carora veti ierta pacatele, le vor fi iertate si carora le veti tine, vor fi tinute.