View Single Post
Vechi 06.02.2009, 17:03:44
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat după apostolul Vsovi:
[COLOR=Blue]deci nu este imposibil ca Fiul, sa fie trimis din nou de catre Tatal asha cum singur Marturiseshte Domnul, dar de data aceasta venit nu in Trup ci in Duh, astfel ca eu cred ca acesta este Hristos-Duhul, care a scris Cartea, a Treia persoana in ierarhia Cereasca, shi este intru Tatal shi intru Fiul...
[COLOR=Black]
Poi daca ar fi asha, dragul meu Vs'ovi, atunci nu mai era nevoie ca să Trimită Hristos [/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Black] la Cincizecime [/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Black]pe Duhul Sfânt în lume, Duhul Sfânt Cel Care de la Tatăl purcede. Venea El, Hristos, în Persoană, după ce-Și lepăda din nou trupul; și așa venea: nu în Trup, ci în Duh.

Deci, e imposibil ca Fiul să revină trimis de Tatăl, în Duh. Dar va veni , la a DOUA Sa venire, așa cum s-a proorocit: tot așa cum S-a suit la ceruri, tot așa va veni, adică cu trupul:
[COLOR=Green]10 Și privind ei, pe când El mergea la cer, iată doi bărbați au stat lângă ei, îmbrăcați în haine albe,
11 Care au și zis: Bărbați galileieni, de ce stați privind la cer? Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, precum L-ați văzut mergând la cer. (Faptele Ap. Cap.1)
[COLOR=Black]Pucioșii în schimb zic ca tine (sau tu zici ca ei): Că Hristos a venit deja, în duh, a TREIA oară, dar a venit DUPĂ Cincizecime, nu înainte, așa cum spui tu. Cică a venit în Verginica, "purtătoarea de Dumnezeu". Și așa Verginica rivalizează cu Maica Domnului, mai, mai să-i ia locul.
Dacă ar fi să-i credem pe pucioși, însemnă că în curând (mai e o clipă mică!) urmează a PATRA venirea lui Hristos, cea proorocită de Ioan în Apocalipsă.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]