Subiect: secte
View Single Post
Vechi 06.02.2009, 17:24:59
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FieRRy Vezi mesajul
deci concluzionand nu religia te mantuie... altii spun ca faptele ... Biblia spune sa facem fapte vrednice de pocainta noastra!! adica de pocainta noastra simplu inseamna ca trebuie sa traim ca EL cum a trait asa, Pavel spunea numai traiesc eu si traieste Domnul in mine... daca Pavel in vremea aia statea de vorba cu Dumnezeu la inceputul crestinismului dar spre sfarsit nu ar trebui si noi la fel sa facem, sa fim mai in dragoste pt Dumnezeu ... dragii mei cum v-am mai spus. lasa-ti criticile la altii ca si voi si altii le -au pe ale lor. un proverb spune: Unii il slujesc pe Dumnezeu incat au uitat sa-L mai si IUBEASCA!!! aduti aminte de asta.

P.S. citeste Toate articolele de mai sus... ai grija de tine...pt intrebari pot fi puse in "private". dar si pe forum... succes in viata si DOAMNE AJUTA-NE!!!
am uitat sa mentionez intr-adevar sunt de alta religie decat cea Ortodoxa... dar am un respect deosebit pt acesta biserica, ca si de celelalte de altfel.

Eu nu te vreau la mine in religie ci sa stau in Rai cu tine, atat vreau.

Nu stiu de unde toti neo-protestantii trag concluzia ca noi credem ca religia te mantuieste, nu nu religia, nici macar Dumnezeu nt te mantuieste daca nu doresti

Tu ai postat niste mesaje prin care arati superficialitatea cunostintelor tale despre ortodoxie
Noi credem in conceptul de Biserica in care marturisim dreapta credinta si ne impartasim din Harul lui Hristos , sunt multe de stiut nu putem sa le cuprindem in cateva cuvinte

interesant cum toti neo-protestantii spun ca nu conteaza in ce confesiune esti dar chiar ei cand predica predica doctrina confesiunii lor, un penticostal care-mi va predica din Biblie imi va predica in viziunea lui, un baptist la fel un adventist la fel, toti insa au pretentia ca sunt independenti de orice cult sau dogma si predica doar Cuvantul lui Dumnezeu, sunt curios care pastor le-ar zice credinciosilor din adunare "de ce mai veniti la adunare? mantuirea nu e aici, e personala, relatia ta intima cu Hristos te mantuie, ce rost mai are sa veniti la un cult? mergeti acasa si cititi Biblia si mantuiti-va" niciunul nu zice asa
Trebuie sa cunosti importanta Bisericii (nu religiei) pentru ortodocsi
In biserica ne botezam, ne marturisim, ne impartasim..nu se poate fara Biserica pt ca ea mireasa lui hristos formata nu numai din drepti cum unii spun, ci din noi toti cu pacatele si neajunsurile noastre, ea este spitalul a carui doctor este Hristos, este salasul de vindecare a sufletului prin Harul lui Dumnezeu,
La voi, totul e doar teoretic, mai putin la penticostali care mai au unele manifestari pe care la atribuie Duhului Sfant

referitor la parerile de pe forum, de asta e forum de discutii ca sa ne expunem parerile, aici nu e rau e rau insa cum procedeaza neo-protestantii cu interpretarea Bibliei, pe care desi o atribuie Duhului Sfant, e fals deoarece realitatea arata altfel, din aceeasi Biblie s-au nascut mii de secte..deci se pare ca interpretarea personala e gresita, ascultarea de Biserica a cam dat roade deoarece invatatura e aceeasi de la inceput,
chiar zilele trecute citeam ca niste penticostali s-au desprins din adunare si au creeat o asa numita "biserica independenta nondenominationala" ce parere ai despre aceste lucruri si aceste neoranduiri? crezi ca sunt de la Dumnezeu? nu crezi ca lipsa de ascultare este nociva? ca am vazut ca ne acuzi pe noi ca ascultam de preoti

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote