Văd că n-a găsit nimeni versetul în care CLD anunță că Hristos a venit deja de trei ori, deci mai urmează să vină a patra oară, și că va veni într-o clipă.
Timpul e expirat, [SIZE=4]les jeux sont fait, rien ne va plus!
[/SIZE]Iată citatul buclucaș:
[COLOR=blue]“…O, copiii Mei, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Prima dată[/COLOR][COLOR=blue] am venit și am făcut om și tot ce se vede și am pus o hotărâre să o păzească, să fie bine de el și de toți urmașii lui, și au greșit. Am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a doua oară[/COLOR][COLOR=blue] în trup. M-am născut cu trup din Fecioară… …Iată, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Acum sunt în Duh și M-am pogorât în mai multe locuri să vă îndemn la viață și trăire curată și sfântă, că e gata să se sfârșească totul…” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu, 22 iunie 1957)
[COLOR=black]Culmea, o să vedeți că Vs'vi avea dreptate, ca un apostol pucios ce este! Hristos mărturisește despre Sine că a venit a treia oară în DUh! Iată unde era Hristos-Duhul!!!!!!
Ia să nu mai huliți...... Alo!!! Alo!! Stați liniștiți, tovarăși! Așezați-vă la locurile voastre!
[/COLOR][/COLOR]
|