Citat:
Īn prealabil postat de silverstar
Sunt foarte bine intentionata si nu e nici un pic de rautate, nu stiu de ce vezi si unde vezi asa ceva. E un copil caruia i s-a facut si i se face foerte mult rau. Cred ca nici nu realizeaza ce i se intampla. Mergi pe celalalt topic sa vezi cum singur intreaba, singur isi raspunde, cate postari aiurea a scris. Lucrez cu copii, cunosc firea umana si poate era mai bine daca dupa revolutie nu ar fi aparut persoane cu putere de convingere asupra caracterelor slabe. Mai mult nu am ce-ti spune. E deja foarte tarziu, maine am ore si chiar vreau sa dorm, nu sa ma supar ca sunt acuzata de persoane care nici nu fac sau nu pot face un efort de a intelege ce scriu...
|
Am fost pe celalalt topic si am citit postarile lui Laurentiu, care nu erau aiurea, ci erau extrase dintr-o carte a lui Danion. Cred ca de oboseala nu ai sesizat acest lucru. In rest imi mentin parerea. Laurentiu este un tanar exceptional, care nu trebuie deranjat cu afirmatii nepotrivite. Nu este nici atat de mic, incat sa poata cineva sa-l influenteze negativ, mai ales tinand cont de maturitatea lui in credinta. Sunt oameni mult, mult mai in varsta decat el,care nu au nici o farama din credinta lui. Iar credinta il face pe om mai destept, nu mai prost. Asta in caz ca nu stii.
Nimeni pe forum nu vrea sa te supere. Am citi mesaje pline de dragoste, care ti-au fost adresate. Incearca si tu, Silverstar draga, sa intorci si tu putina afectiune, macar acum ca ne apropiem de Nasterea Domnului. Incearca sa ne vorbesti din inima. Noi toti abia asteptam.