Subiect: secte
View Single Post
Vechi 06.02.2009, 19:00:00
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

cititi Scriptura fratii mei ... lasa-ti TRADITIA ...am trait o viata plina de mizerii ajunge nu va faceti mizerii in fata altora...[/quote]

Ai inceput cu in indemn bun dar ai sfarsit-o prost,

Scriptura nu a cazut din cer, nici Iisus nici Apostiolii nu au impartit Biblii si nu au zis "cititi-le si mantuiti-va"

tre sa sti urmatoarea relatie in B ortodoxa : Biblia-Biserica-Sfanta Traditie este o relatie de coordonare nu de subordonare

voi formandu-va dupa 1500 de ani nu aveati substrat, nu aveati cladit nimic, nimic experimantat, asa ca ati desfintat tot , ati ramas cu Biblia care si asta nu va cazut din cer ca tot din Biserica ati luat-o, restu ati aruncat pe fel si fel de motive

daca citesti in istoria bisericeasca (evident nu cred ca are valoare pt tine) o sa vezi ca organizarea Bisericii inca din prima suta de ani seamana foarte mult cu cea de azi din BO

important e sa la pui toate cap la cap, sa vezi cum au decurs lucrurile, cum au trait crestinii, pe ce pretexte s-au format unele dogme, nu doar sa acuzi...

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote