Subiect: secte
View Single Post
Vechi 06.02.2009, 19:01:23
FieRRy FieRRy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit toti cunostem asta...

cunostem cu totii lucrurile pe care le-am spus, ca cineva a spus ca nu prea cunosc BOR, e adevarat, poate nu o cunosc in mileniul 3, dar in trecut am citit, iar prezentul se vede si ce vad asta este realitate. cum vad autobuzul cu care ma duc acasa asa se vede si toate manifestarile si lucrurile din Cultele din Romania, cum eu vad la voi ceva ce voi nu afirmati si negati, si va dau dreptate la asta, (si eu fac la fel, dar in minte stiu ca asta se intampla) dar poti tu sa imi spui la ala care nu are nici o clasa si este de la coada vacii ce stie el despre a se ruga in fata unei icoane? nu cumva stie povestile unor batrane din B.O ce face si Traditia pe care o transmit si nici macar nu o stiu si doar presupun un basm in fata aluia.
ca preotul in ziua de azi nu sta sa ii explice lui despre ce se intampla in B.O lui ii convine daca ii vine in biserica si face o cheltuiala prospera.
stii ca in Romania la sate lumea nu este invatata aia ce stiu ???? stiu ce stii tu? sau cumva stiu ce stiu eu? gandestete la asta... poate acolo ar trebui sa mergi si sa-i explici si alora ce stii tu ... prieteni nu incercati sa stam departe de lucruri care nu ne intereseaza. in Biserica Ortodoxa as baga mana in foc ca 75% din enoriasi nu stiu Scriptura, dar apoi ce trebuie sa faca? sti tu si eu ? atat si ne certam pe un forum.
sincer dar o Biblie te-ai dus la tine in B.O sa dai una gratis, unui amarat, de acolo ca si el sa o citeasca, de ce nu ii dai stii cat costa o Biblie BOR?? 60 de lei crezi ca toata lumea are? bani astia fa o fapta buna