Citat:
Īn prealabil postat de sia
Sunt alaturi de tine , imi pare rau ca treci prin asa grea incercare.Te rog sa fii incredintata ca Domnul nostru Iisus Hristos stie ce-i cu tine ,te asculta cand te rogi Lui si te intelege mai bine ca oricine -spune-i Lui tot ce- ai vrea sa ne spui noua ,vorbeste zi-noapte cu El ,tot necazul tau ,descarca-ti sufletul de toata amaraciunea si desnadejdea ,roaga-te Tatalui cu toata credinta pana iti simti sufletul usor si apoi ia-o de la capat ..!Vindeca-ti sufletul Mirela ,lasa in voia Tatalui tot si boala si sot ! ;daca toate astea le-ai facut staruie cu nadejde si nu te mai intreba [COLOR=red]dar cu mine cum ramane?[/COLOR][COLOR=#000000] Va fi bine ,Mirela ! Dumnezeu sa te ajute .    [/COLOR]
|
draga Sia uneori am momente de deznadejde,incat imi vine sa nu mai merg la tratament, sa las totul cum o vrea Dumnezeu.Dar mama este cea care ma sustine si-mi da putere sa lupt mai departe.Ultima fraza scrisa de tine "Va fi bine, Mirela",mi-o spune adesea parintele meu duhovnic,care este si nasul de cununie,ma bucura si-mi da convingerea ca asa va fi , adica bine.Multumesc!