Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Citat din Șfântul Apostol Pucios Vșovi:
[COLOR=blue]shi ca e de la Adam, de la Hristos-Fiul nascut din Fecioara Curata[/COLOR]
[COLOR=blue]
[COLOR=blue]Deci, dacă există un Hristos -Duhul și un Hristos-Fiul, atunci sunt doi Hristoși?[/COLOR]
[/COLOR]
|
iar vrei sa ma prinzi...
da, eu asha cred ca sunt doi Hristoshi care au fost shi sunt unul intru Tatal, iar Fiul este ca un fel de Frate ma Mare ori ca un Tata a Duhului Sfant caci Tatal L-a Nascut prin Fiul shi de la Tatal Purcede Duhul Sfant:
Hristos Fiul nascut prin Fecioara Curata, ce era dinainte de Adam cum spune Crezul shi Hristos-Duhul ramas peste Fiul prin Botezul Lui Ioan cand Tatal L-a Marturisit pe Fiul Sau Preaiubit, peste care v-a Ramane Duhul Sfant... shi care este Acela, alt Mangaietor care L-a trimis Domnul ca sa ne invetze in tot Adevarul...
deci iata Fiul care este a doua Putere Cereasca shi care era intru Tatal, era cu Duhul peste El, a Treia Putere Dumnezeiasca, pe Care o lasa Tatal prin Ioan prin botezul cu apa, spre iertarea pacatelor... eu asha pricep, iar a doua Putere, Fiul, va boteza cu Duh Sfant shi cu Foc, deci va Boteza cu Botezul Tatalui cu care a fost Botezat Fiul de Sus din Cer in timpul in care sf Ioan Boteza cu apa, caci a vazut deschizandu-se Cerurile shi Duhul Sfant Ramanand peste Fiul, deci a fost Botezat de la Tatal cu Fiul mai mic cu Duhul, din Ceruri, peste care a ramas Duhul, caci Tatal ii daduse sf Ioan sa boteze cu apa, iar apoi dupa inviere, de Rusalii, apostolii au fost botezatzi cu Duh sfant shi cu Foc de Sus de catre a doua Putere Cereasca, care a primit aceasta de la Tatal prin Ioan, caci suflase Duh sfant peste Apostoli... deci ii botezase inainte de a trimit puterea Cereasca de Rusalii, inainte de a-i imbraca in Duh Sfant cu Putere de sus...
deci sunt Trei Persoane, shi un Dumnezeu.
greshesc in felul in care vad Taina sfintei Treimi?